Razvod Šakire i Pikea službeno je postao glavna vest već više od mesec dana, kraja njihovim prepirkama nema na vidiku. Trenutno je tema koja je izazvala pažnju medija o tome šta će biti sa starateljstvom nad njihovom decom, Milanom i Sašom. Podsetimo, pevačica i fudbaler se nisu venčali, ali su zajedno bili 12 godina.

Već nekoliko nedelja se govori da je Šakirin cilj da se preseli u Majami sa svojom decom, što je odluka s kojom se igrač Barselone ne slaže. Međutim, Kolumbijka bi Pikeu iskeširala milionsku svotu novca kako bi ostvarila dogovor, koji bi uključivala i mogućnost odvođenja njene dece Sjedinjene Američke Države, piše Marca.

Šakira ponudila milione Pikeu.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jedan od predloga koji bi Šakira dala Pikeu je da ona preuzme brigu o vaspitanju njihove dece, a njemu bi plaćala pet putovanja godišnje prvom klasom kako bi mogao da poseti svoju decu u Majamiju.

Isto tako, u okviru ove ponude bila bi i opcija da Saša i Milan svako leto mogu da posete Pikea u Barseloni.

Šakira se bori za starateljstvo nad decom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na kraju i ono što je najviše iznenadilo je da bi Šakira ponudila da plati 20 posto poreznog duga od 2,5 miliona dolara koji igrač ima zbog pravnih problema u Španskoj. Pikea je navodno sve te ponude odbio te se sprema da ponudi protivponudu pevačici.

Više fotografija Šakire i Pikea pogledajte u galeriji.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!