Kraj veze između kolumbijske pevačice Šakire (45) i španoskog fudbalera Žrara Pikea (35) nastavlja da otkriva napet odnos slavnog para. Prema pisanju španskog lista Marca pevačica ne želi više da deli prostor s njegovim roditeljima.

Naime, pored kuće u kojoj je par živeo nalazile su se i kuće u kojima su boravili fudbalerovi, ali i Šakirni roditelji. Te kuće bile su međusobno povezane, ali Šakira ima ideju da uništi zajednički pristup.

Prema informacijama, pevačica smatra da budući da više nisu porodica, više ne bi trebali da imaju ni zajedničke stvari.

Te tri kuće nalaze se u opštiniini Esplugues de Llobregat, koja se nalazi u Barseloni. Novinarka Laura Fe, u svom videopodcastu s Lorenom Vazgez, potvrdila je tu informaciju.

šakira i pike rastali su se posle 12 godina
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Šakira vrlo ozbiljno ceni nespojivost jedne kuće s drugom. To više nije njena porodica i želela bi da podeli zajedničke delove, rekla je Laura.

Problem bi mogao postati još ozbiljniji jer bi odnos između Pikeovih roditelja i nje mogao biti toliko napet da bi Šakira mogla da razmišlja o podizanju zidova između kuća. Navode da postoji zajednički bazen, ali nije poznato da li je plan da i taj prostor takođe pregradi zidovima.  

šakira želi da podeli imovinu s pikeom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Šakira i Pike rastali su se nakon 12 godina veze u kojoj su dobili sinove Milana i Sašu. Pisalo se da je razlog raskida njegova prevara sa 20-godišnjom studentkinjom i hostesom iz Barselone, međutim ubrzo su se pojavila i nova imena.

Šuškalo se i da je imao nešto više i sa izvesnom Draganom, Makednkom koja živi u Bugraskoj, a strani mediji su takođe pisali i da su Pike i Šakira godinama imali otvorenu vezu. Kako izgleda žena s kojom je Pike navodno varao Šakirau pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Šuška se da je makedonska starketa jedna od devojaka s kojom je fudbaler varao pevačicu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!