Žerar Pike ne prestaje da povređuje svoju bivšu nevenčanu suprugu. Nakon sramne prevare koja je nanela ogromnu mrlju njegovom ugledu, pojavili su se i navodi da pokušava da se osveti Šakiri jer navodno pokušava da ga udalji od dece.

Tako je sa nekadašnjom ljubavnicom Klarom Kiom Marti došao u roditeljsku kuću koju od Šakirine deli samo zid, a na sve to, redovno pokušava da se stvori sa mlađom devojkom gdegod da je pevačica u tom trenutku.

Pike na sve načine pokušava da naškodi Šakiri.
MOS / The Photo One / Profimedia 

Da zlo bude još gore, nekadašnji par je sklopio dogovor da se ne pojavljuju godinu dana u javnosti sa novim partnerima, a Pike je to upravo prekršio, kada je procurila fotografija na kojoj se ljubi sa novom partnerkom na festivalu  "Summerfest Cerdanya" u Kaliforniji.

Fudbaler je delovao opušteno i rasterećeno, te nije krio emocije ka mlađanoj studentkinji, a prema rečima izvora, kada se ova fotografija pojavila na mrežama, Šakira je pobesnela. 

Podsetimo, Pike je 23-godišnju Klaru upoznao na poslu jer je ona bila deo njegovog tima za odnose sa javnošću. Ona je zaposlena u producentskoj kući Kosmos, a zaljubila se u fudblera dok su radili na kampanji koja bi ga dodatno promovisala. 

Nažalost, par se toliko opustio da su odnose imali ne samo u kancelariji već i u njegovoj porodičnoj kući gde ga je Šakira i uhvatila. Inače, na mrežama se dugo mogla naći samo jedna njena fotografija, a mnogi tvrde da je Šakirina kopija.

Na mrežama se može naći samo jedna fotografija Klare Kije Marti.
Instagram 

Pevačica je, očekivano bila veoma povređena, a nakon Pikeovog ponašanja nakon prevare, koji su izazvali užasne novinske natpise i osude javnosti, pokušava na sve načine da zaštiti decu. 

- Odnos između Pikea i Šakire nikada nije bio gori. Pike sada želi da se osveti Šakiri zbog pokušaja da ga udalji od dece. Učiniće sve što je potrebno da je povredi - objasnio je izvor nedavno.

 Da li će bivši partneri ipak uspeti da nađu zajednički jezik, ostaje da vidimo, a kako su izgledali u doba najveće ljubavi, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!