Slavni teniser Rafael Nadali njegova supruga Marija Franćiska Pereljo postali su roditelji nakon dugih 17 godina veze. Par je dobio sina još prošle nedelje, ali se o svemu do sada ćutalo. 

Inače, oni su od samog početka važili za najmisteriozniji par, te se o njihovoj romansi nije moglo naći previše detalja. Čak i kada je reč o trudnoći, ko zna do kada bi se nagađalo, da na kraju sam Nadal nije istupio i potvrdio da očekuju prinovu.

"Nisam navikao da pričam o svom privatnom životu. Mi živimo mirnije i držimo sve za sebe. Ne očekujem da će se to uskoro promeniti", dodao je.

Rafael Nadal i Ćiska su u vezi 17 godina.
TMNY / Splash / Profimedia 

Nadal je ostao veran onome što je rekao pa sam nije ni objavio srećnu vest da je njegova supruga rodila sina, nego je ova informacija procurila u medije.

Podsetimo, Marija i slavni teniser zajedno su od 2005. godine. Njeno pravo ime je Marija Franćiska Pereljo, radi kao agent osiguranja, a završila je biznis akademiju. Pomaže Nadalu u radu njegove fondacije, gde je postavljena za direktora projekata.

Supruga Rafaela Nadala nalazi se na vrhu njegove fondacije.
Copyright ANTONIO QUILEZ / Cordon Press / Profimedia 

Međutim, uprkos tome što mu je najveća podrška, retko se pojavljuju zajedno u javnosti, a mnoge je zanimalo zbog čega je tako.

Tokom svih ovih godina slobodno se može reći da su se razvijale različite teorije, a neke su otišle toliko daleko da se pričalo čak i da je se Nadal stidi, s obzirom da su je često kritikovali zbog izgleda. Ćiska i Marija važe za jedan od najmisterioznijih parova današnjice, s obzirom da se o njima zna vrlo malo informacija, a ona se godinama držala podalje od svog muža, pa dugo čak nije ni posmatrala njegove mečeve niti mu pravila društvo na crvenom tepihu.

Pričalo se da se Rafael stidi Ćiskinog izgleda te da zato retko dolazi na mečeve.
Shutterstock 

Poslednjih godina stvari su se promenile, te je sada može videti češće u javnosti. Jednom prilikom Ćiska je odgovorila i na večito pitanje zašto se retko pojavljuje na mečevima i u javnosti sa slavnim suprugom, a ona je isključivo za potrebe nadalove biografije objasnila zašto je to tako.

"Potreban mu je prostor kada se takmiči, a sama ideja da ja čekam ceo dan da završi šta treba i šetam naokolo me umara. To bi me gušilo. On bi morao da da se brine za mene... Jednostavno ne. Ako ga pratim svuda, mislim da postoji rizik da prestanemo da se slažemo", rekla je ona.

Ćiska je jednom prilikom otkrila zašto ne dolazi često na Nadalove mečeve.
Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U istom intervjuu Marija je istakla i zašto se toliko trude da svoj odnos drže zadrže samo za sebe:

"Čak i kada me moja porodica pita za njega, ne govorim puno. Činjenica je da se jednostavno ne osećam prijatno kada pričam o svom ličnom životu. I Rafaelu to odgovara. Ne bismo voleli da ikada bude drugačije."

Ni Nadal nije ništa pričljiviji od nje, a samo se u nekoliko navrata osvrnuo na njihov odnos, i to odgovarajući na pitanje da li planira da jednog dana bude otac. "Voleo bih da imam decu: dečake, devojčice... Volim decu i ja sam porodičan čovek. Mislim da birag o deci treba da bude iznad svega. Zato nisam siguran da je idealan trenutak da ih imam, dok sam stalno na putovanjima. Moj sportski život to treba da odredi", akcentovao je 2017. godine.

No, prošle godine konačno je razvezao jezik pa je u španskoj emijisiji "Mi casa es la tuya" otkrio publici neke interesante detalje o svojo supruzi. "Poznajem je od malih nogu. Zove se Marija Fransiska, ali ja je zovem Meri. Zovem je Marija Fransiska samo kada se svađamo. Ali mi se nikada ne svađamo. Ona je veoma mirna", rekao je Nadal i objasnio da je "zaključavanje" zbog pandemije lakše palo njoj nego njemu, s obzirom da je ona imala pune ruke posla radeći u njihovoj fondaciji.

U istoj emisiji Španac se ponovo osvrnuo na proširenje porodice, ističući da mu je karijera i dalje na prvom mestu.

"Nadam se da ću ih imati. Volim decu. Ali postoji problem. Mislio sam da ću imati decu kada se povučem. Ali naravno, mislio sam da ću biti gotov sa 30 godina, a karijera mi se stalno produžava", rekao je tada, a sada se konačno njegov veliki san ostvario.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!