Ćerka Ketrin Zite-Džons i Majka Daglasa proslavila je 21. rođendan, i svi imaju samo jedan komentar - preslikana je majka iz mlađih dana, naročito kada su je videli u istoj haljini koju je glumica nosila pre 25 godina. 

Karis Daglas izgledala je poput anđela u svilenoj, nežno roze toaleti koju je Ketrin svojevremeno nosila 1999. na dodeli MTV Movie nagrada.

Karis u haljini njene majke.
instagram/carys.douglas 

Lepotica se, kako se čini, sjajno zabavljala, što je i sama potvrdila rečima: "Najsavršeniji 21. rođendan koji sam mogla da poželim". Naravno, jedna od onih koja je prva komentarisala objavu na Instagramu bila je upravo njena majka. "Zaslužuješ to dušo", napisala je glumica. 

Očekivano, komentari nisu izostali. "Prelepa", "Pa ona je kopija majke", "Nema ništa Daglasovo sem prezimena", "Žena koja rađa samo lepotu je dobila mini boginju", "Od oca koji izgleda kao da joj je deda ništa nije pokupila", "Ona je nova zvezda Holivuda", "Ljudi, da li ja vidim duplo", "Ista haljina, ista majka", pisali su ljudi.

Rođendan joj je čestitala i majka podelivši stare fotografije ćerke. "Srećan rođendan moja prelepa ćerko. Ti si radost mog života. 21 godinu gledam kako cvetaš u prelepu ženu kakva si danas. To je dar od Boga koji nikada neću uzeti milo za drago i koji ću čuvati dok si živa. Hvala ti što si takva. Volim te svim srcem, mama", napisala je glumica. 

Inače, Ketrin Zita - Džons i Majkl Daglas koji su u braku od 2000. godine, nedavno su rekli da imaju osećaj da im je "porodično gnezdo prazno" jer su im deca odrasla pa polako kreću svojim putem. Ipak, i dalje vole da putuju sa roditeljima, izjavio je glumac za Today.

I sin i ćerka su im trenutno na koledžu, a Daglas se nedavno osvrnuo i na situaciju gde su svi na fakultetu mislili da je deda deci, što mu je teško palo. 

Ipak, Karis, koja je daleko aktivnija na mrežama od brata, nikada se nije osvrtala na negativne komentare, već je uvek isticala koliko je ponosna na svog tatu. 

Pročitajte još: NEPRIJATNOST KOJU ĆE PAMTITI DOK JE ŽIV: Glumca na ćerkinoj maturi nazivali DEDOM, a mislili su i da je otac svojoj ženi

instagram/carys.douglas Pogledajte kako danas izgleda Karis Daglas.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

GLUMICA POKAZALA ZANOSNO TELO U 6. DECENIJI: Ketrin Zita Džons radila vežbe u bikiniju, preko 1.000.000 ljudi oduševljeno! (VIDEO) Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!