Počeo je još jedan festival u Kanu, i očekivano, crveni tepih vrvi od poznatih imena i slavnih lepotica koje oduzimaju dah fantastičnim toaletama. Međutim, čini se da je najveću pažnju privukao dolazak Ketrin Zite-Džons i njenog supruga Majkla Daglasa koji je ujedno dobio i počasnu Zlatnu palmu, za doprinos sedmoj umetnosti. 

Ketrin Zita Džons pojavila se u Kanu sa mužem i ćerkom.
MAX MONTINGELLI/SGP_ / SGP / Profimedia 

Glumački par nije bio sam, te je sa njima bila i ćerka Keris (20) koju nismo imali prilike toliko često da vidimo u javnosti, a koja je kako stvari stoje, pokupila ono najbolje od roditelja, pogotovo majke koja je vanserijska lepotica. 

Ketrin i Keris izgledale su kao da su sestre, a ne majka i ćerka, i gotovo da se ne zna koja je izgledala božanstvenije. Dok je Džonsova nosila raskošnu crvenu haljinu sa raskošnim dekolteom  i plaštom koju potpisuje Elie Saab, lepa 20-godišnjakinja bila je u čipkanoj, poluprovidnoj off-white toaleti sa našivenim romantičnim cvetovima koja je u prvi plan istakla vitak struk i kraljevsku put, kao i manekensku liniju. 

Nasuprot njima, Majkl Daglas bio je u klasičnom odelu, i čini se da je uživao u pažnji koju su dobijale njegove dve dame. Od momenta kada su fotografije preplavile mreže, komplimenti su se samo ređali na račun Katrin i Keris, dok su za čuvenog glumca govorili da "izgleda kao da im je obema deda". Nažalost, ovakvi komentari nisu ništa novo. 

I sam je progovorio i neprijatnosti koju je doživeo kada je njegova ćerka bila maturant. Na svečanosti povodom završetka škole za slavnog glumca prisutni su mislili da je deda. "Bilo je tako divno, tako sam ponosan na nju. Ali, moram vam reći, nije baš prijatno kad izlaziš, a drugi roditelji ti govore: O, čestitam, sigurno si vrlo ponosan na svoju unuku", rekao je Majkl u jednom intervjuu. On je tada dodao da komentar nije shvatio lično jer su se samo trudili biti ljubazni. Između ostalog, navikao se i da pojedinci misle da je otac, a ne suprug Ketrin Zite-Džouns.

Ipak, on nije jedini koji je na svojoj koži osetio surovost javnosti. I Keris, koja je popularna na društvenim mrežama i sve uspešniji model, i koja je nasledila umetničku crtu svojih roditelja, nije toliko oduševljena time što mediji prate svaki njen korak, a jednom prilikom je priznala da nije delila fotografije s letovanja jer je strahovala da nisu dovoljno lepe za kritizere na mrežama.

"Klonila sam se Instagrama dugo, misleći da je to mesto na kom sve mora da bude savršeno", objasnila je ona svojevremeno.

"Nije problem ako želite da pokažete lepšu stranu svog života, ali sam Instagram počela da vidim kao nešto što moram da radim umesto nečega što želim da radim, koliko je to smešno!", dodala je. 

Inače, Ketrin Zita-Džons nedavno je upravo na Instagramu podelila delić njenog nastupa u mjuziklu Spring Awakening, na kom je radila na koledžu.

"Jednostavno mi je oduzela dah"napisala je ponosna mama koja pored nje ima i sina Dilana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!