Izuzetak na sinoćnom crvenom tepihu napravila je glumica Ketrin Zita Džouns pojavivši se u javnosti sa sinom za kog mnogi kažu da je njena kopija.

U posebnom društvu, Ketrin Zita Džouns prisustvovala je premijeri Diznijeve serije "National Treasure: Edge of History" u Los Anđelesu. Pojavila se u veoma izazovnom modnom izdanju, i tako podržala trend provokativnih haljina koji je čini se, danas naročito popularan. Ipak, svu pažnju ukralo je njeno društvuo. Naime, glumica se pojavila zajedno sa svojim sinom Dilanom koji je pokazao odličan ukus za modu.

Ketrin Zita Džouns i Dilan Majkl Daglas.
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia Ketrin Zita Džouns i Dilan Majkl Daglas

Dilan Majkl Daglas, sin glumačkog para Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa danas ima 22 godina i izrastao je u pravog muškarca.

Sin Ketrin Zite Džouns i Majkla Daglasa pokazao je sinoć da voli modnu klasiku. On se pojavio u elegantnom odelu, tradicionalnog stila. I svaki odevni komad bio je u tom fazonu, kao i svaki detalj, od materijala do kolorita.

Poznati naslednik važi za uzornog sina. Zna se da je diplomirao na Braun univerzitetu u Americi, da je imao probleme sa disleksijom, da veoma ceni porodicu i da ga roditelji ne podržavaju u ekstremnim sportovima što se naročito ne dopada njegovoj majci.

Kada je reč o njegovom izgledu, godinama se priča da deca poznatog para, i Dilan i ćerka Karis (19), koja se bavi glumom, više liče na majku.

Kada pogledate Dilana, vidite da je majčina kopija. Nasledio je njene crte lica, iako nema sumnje da je mnogo lepih osobina dobio i od slavnog oca. Poznati par u braku je do 2000. Ketrin i Majkl rođeni su istog dana, 25. septembra, a on je 25 godina stariji od nje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!