Ketrin Zita Džons nekada je bila jedna od najlepših žena sveta. Zapravo, slobodno se može reći da i dan-danas sa 52 oduzima dah svojim izgledom i prefinjenošću, no, u jednom trenutku i ona nije odolela čarima estetske hirurgije kojom je bukvalno uništila lik. 

Iako su isprva korekcije bile umerene, gotovo neprimetne, očigledno je da je u jednom trenutku po svaku cenu želela da sačuva mladost, te je tako šokirala sve na prošlogodišnjoj dodeli Zlatnog globusa kada joj se koža toliko sijala da je delovalo kao da će pući svakog trenutka. Glumica na licu nije imala nijednu boru, a stručnjaci su procenili da je ubrizgala filere u jagodice i usne, kao i da je radila botoks, zatezanje lica i podizanje obrva.

Ketrin Zita Džons je preterala sa botoksom.
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Od tog trenutka na mrežama su se ređale kritike ponajviše zbog toga što su mnogi smatrali da joj ništa od navedenog nije bilo potrebno. No, s obzirom da je Holivud mašinerija koja gazi, očigledno je da Džonsova morala da se "doradi" kako bi dobijala uloge.

Tako je i u intervjuima povodom njenog novog filma "Wendsday" o porodici Adams, delovalo da se Ketrin ponovo "osvežila", a onda su osvanule fotografije na mrežama na kojima smo je prvi put mogli videti sa sedom kosom, ali i prirodnijeg lica.

Međutim, kako to obično biva, svetu se ne može ugoditi, te umesto da većinski pohvale odluku glumice koja je odlučila da na neko vreme odmori sa filerima, uglavnom su se mogle pogrdne reči na račun njenog izgleda.

Ketrin Zita Džons batalila je filere.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Najviše kritika je bilo na račun njenih obraza koji su imali čudna udubljenja, a pojedini stručnjaci mišljenja su da su korišćeni fileri koji zapravo ne bi trebalo da se ubrizgavaju na ta mesta, te da zato dolazi do ovako "deformisanog" izgleda. Nakon svega, glumica se u javnosti ne pojavljuje bez kačketa i da je dobro zakamuflirana.

Tako su je paparaci nedavno uslikali tokom šetnje psa, a Ketrin je na sve načine pokušavala da pobegne od paparaca. U šuškavoj trenerci, sa kačketom na glavi, teško je bilo prepoznati lepoticu sa A-liste. 

Ketrin Zita Džons se krije od paparaca.
Spartacus / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!