Holivudska glumica Ketrin Zita Džons izgledala je neprepoznatljivo kada je u sredu u Nju Orleansu prošetala s platinastom bob frizurom na snimanju nove serije "National Treasure".

52-godišnju glumicu malo ko je uspeo da prepozna zbog imidža za ulogu, bez njene duge tamne kose, dok je na sebi nosila zlatnu bluzu s dubokim dekolteom i odgovarajućim pantalonama.  Ketrin će u seriji glumiti Bili, milijarderku i stručnjakinju za antikvitete na crnom tržištu i lovca na blago koja sama postavlja pravila.

Ketrin se proslavila 1998. godine kada je glumila u filmu "The Mask Of Zorro", a godinu dana kasnije igrala je glavnu ulogu u akcijskom filmu "Entrapment", zajedno sa Šonom Konerijem.

Ketrin Zita Džons sa plavom kosom
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Majka dvoje dece ima dugu glumačku karijeru, a njena poslednja uloga bila je Griselde Blance u filmu "Cocaine Godmother" iz 2017. godine.

Što se ljubavi tiče, Ketrin je u srećnom braku s Majkl Daglasom i prošle su godine proslavili 20. godišnjicu braka, a glumica je tada potvrdila da im u ljubavi i nakon svih godina cvetaju ruže.

Ketrin je zarad uloge promenila boju kose
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ne mogu iskazati nežniji znak ljubavi od ovog nežnog poljupca", citirala je tada Šekspira uz fotografiju na kojoj strastveno ljubi supruga uz zalazak sunca.

Par se upoznao na Deauville Film Festivalu 1998. godine, a lepa glumica je holivudskog veterana očarala isto veče, dok se on njoj ipak nije svideo na prvu.

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas zajedno su 20 godina
Shutterstock 

Iako su bili na meti negativnih komentara zbog razlike u godinama, Ketrin i Majkl nisu marili za to, već su uživali u svojoj ljubavi.

Shutterstock Glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!