Ketrin Zita-Džons već 22 godine uživa u braku sa 25 godina starijim kolegom Majkom Daglasom, za kojeg se udala 2000. Za sve ovo vreme, njihov odnos imao je mnogo uspona i padova, a poznato je da su u jednom trenutku bili i razdvojeni, tačnije od 2013. do 2014. godine, nakon što je Daglas oboleo od raka jezika, a ona dobila dijagnozu da boluje od bipolarnog poremećaja.

Srećom, uspeli su da reše svoje nesuglasice, a Ketrin se osvrnula na ovaj period za britanski "Telegraf". 

"Nemoguće je da prođe bez uspona i padova ako živite s istom osobom i budite se s njom svaki dan. Budim se uz Majka gotovo 25 godina. Volim što sam u braku, ali kad razmislite o tome, to je luda stvar", rekla Zita-Džons, koja je potom dala veoma čudno poređenje supruga sa modnim dodatkom.

"Da li ćeš se udati za mene? Naravno! Ali onda o tome razmišljate kao o Šanelovoj torbici na koju ste potrošili celo bogatstvo, a zapravo vam se više i ne sviđa, pa je ponudite za prodaju", kaže glumica.

Međutim, i nakon svih turbulencija i problema, glumica koju trenutno gledamo u popularnom netfliksovom ostvarenju "Sreda", kaže da im je veoma lepo u braku i da nikad nije osetila tu famoznu razliku od 25 godina na svojoj koži. 

"Sećam se kad su ljudi govorili da kad budem imala 50 godina, on će imati 75, ali to je samo matematika", kaže slavna glumica.

Podsetimo, Daglas je potpuno poludeo za Ketrin nakon što ju je video na Deauville Film Festivalu 1998. kada je promovisala svoj film "The Mask of Zorro". Bio je razveden i željan ljubavi i odmah je angažovao svog publicistu da im organizuje sastanak.

"Sreo sam je u baru i bio sam pravi džentlmen", rekao je glumac, da bi je kasnije zvao na druženje. Kada su se sreli rekao joj je: "Svesna si da ću ja biti otac tvoje dece"... Međutim, dočekao ga je hladan tuš od Džonsove. Na njegovu rečenicu mu je odgovorila da je "mnogo toga čula o njemu, i da je vreme da jedno drugome kažu "laku noć"".

Međutim, kasnije su im se putevi ukrstili, a Ketrin se šalila da je za sve bio u pravu. Za sve ove godine često su bili na meti kritika zbog razlike u godinama, ali za to nisu hajali, naprotiv, te danas važe za jedan od najstabilnijih parova u Holivudu.

ketrin zita džons se ipak udala za majkla daglasa.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!