Milan Marić prilično je zagonetan kada je reč o njegovom privatnom životu, a pogotovo kada je reč o ljubavi.

Nedavno su se pojavile priče da je raskinuo vezu sa 19 godina starijom Jelenom Pavlović koja je zbog njega navodno napustila porodicu.

Nakon toga, u brojnim objavama dalo se naslutiti da je zgodni glumac zaista sam, a u nekim intervjuima se šalio i na račun toga kakva treba da bude njegova buduća izabranica.

Ipak, nakon novih paparaco fotografija, prava je misterija da li je Marić zaista raskinuo sa devojkom, ili je samo želeo tako da mislimo.

Milan Marić uslikan je ispred stana u kom je živeo sa Jelenom.
kurir 

Naime, ekipa Kurira uslikala je slavnog glumca ispred zgrade na Vračaru u kojoj je stanovao sa partnerkom, a ispred je bio i parkiran njegov motor koji je često vozio kada je lepo vreme, što najverovatnije implicira da se nije selio uopšte.

Komšije su posvedočile da njega stalno viđaju, ali ne i Jelenu, kao i da su njih dvoje zajedno videli samo dva puta, i to pre nekoliko meseci. Da li to znači da je Jelena ta koja se iselila, ne znamo, a znajući glumca, teško da će se to saznati.

Ispred zgrade gde živi Milan Marić nalazi se i njegov motor koji vozi kada je lepo vreme, što implicira da se uopšte nije ni selio.
kurir 

Prve naznake da je Marić raskinuo s Pavlovićevom pojavile su se nakon njegove objave na društvenim mrežama.

- Vreme je za nas, ljude, da počnemo neke promene... Hajde da promenimo način na koji jedemo; hajde da promenimo način na koji živimo; i hajde da promenimo način na koji tretiramo jedni druge. Jer onaj stari ne funkcioniše... Na nama je da uradimo ono što moramo da bismo preživeli.

Prve naznake da nije sve u redu u vezi sa Jelenom, dao je sam Milan Marić na društvenim mrežama.
Youtube 

Mnogi su ovo protumačili i kao da je Milan napravio promene po pitanju ljubavnog statusa. Na sve to nadovezao se nedavni intervjuu u kojem je na pitanja o ljubavnom životu rekao da je sam sebi prioritet.

- U fokusu sam trenutno ja, sam sebi, ne ljubav. To je fokus - kazao je on. Da su Milan i Jelena u vezi, saznalo se sredinom septembra. Tada se saznalo da su njih dvoje mesecima u ljubavi, ali da su to krili od javnosti, delom i zbog toga što je Pavlovićeva nedavno okončala dugogodišnji brak. Ona je dugo bila na čelu jedne velike kompanije i ranije je češće bila prisutna u medijima. Kad su mediji počeli da pišu o njenom odnosu s Marićem, Jelena se oglasila preko advokata i potvrdila da su zajedno.

Jelena Pavlović oglasila se preko advokata povodom veze sa Milanom Marićem.
Youtube 

- Ističem da Jelena Pavlović nije napustila svoju porodicu, već se sporazumno razvela od svog bivšeg supruga, što nema nikakve veze s Milanom Marićem, a da je njen sadašnji život sa uglednim umetnikom informacija iz njenog privatnog života koju ima pravo da štiti, jer nije nosilac javne niti političke funkcije, niti je interes javnosti za objavljivanjem informacija iz njenog života pretežniji u odnosu na njen interes da isti štiti i da dalje spreči objavljivanje ovakvih informacija - istakao je njen advokat tom prilikom, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Youtube Jelena Pavlović

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!