Slavna pevačica raskošnog glasa Selin Dion, koja se godinu dana unazad retko može videti u javnosti zbog sindroma ukočene osobe od kog oboli jedna od milion osoba, iznenadila je fanove kada se pojavila na naslovnici francuskog Voga.

Ona je pozirala u minijaturnim boksericama, raskopčane oversized košulje, dok je grudi prekrivala šakom, a njeno izdanje kao da je poručivalo: još sam tu, bolest ne može da me slomi, što su potvrdile i njene reči.

"Počastvovana sam što sam radila snimanje sa Vogue France. Ponosna sam i što sam pitana da sa 55 otkrijem tajnu svoje lepote. Ali šta je lepota? Lepota si ti, ja, ono što je unutra, u našim slovima, ono što je danas. A danas sam žena koja se oseća snažno i pozitivno povodom budućnosti, dan po dan", rekla je pevačica koja je najavila svoj povratak na scenu. 

Komentari su, očekivano, preplavili objave, a ljudi su oduševljeno komentarisali njena izdanja. 

"Kraljica se vratila", "Znam te francusko-kanadske noge bolje nego sebe", "Najdivnija Selin", "Izgleda mnogo zdravije", "Gospođo Selin, ostavila si nas bez daha", "Diva je tu"... pisali su pratioci. 

Najviše komentara je bilo i na račun njenog izgleda, s obzirom da su mnogi primetili da pevačica zaista izgleda daleko mlađe i svežije, zbog čega se misli da je konačno pronašla terapiju koja deluje, s obzirom da za njenu bolest nema leka.

Podsetimo, Selin Dion se povukla iz javnosti pre više od godinu dana kako bi se posvetila svom ozdravljenju od sindroma ukočene osobe koja pretvara osobe u "žive statue", ili kako još neki kažu, u kamen, jer progresivno "zaključava" telo u krute položaje.

Selin Dion se zbog bolesti pretvara u statuu
SONY PICTURES / Planet / Profimedia 

Ova bolest pogađa jednog od milion ljudi, a iako lek ne postoji, postoje tretmani koji mogu da uspore proces usporavanja agresivnosti bolesti.

Od momenta kada se saznalo od kog oboljenja boluje pevačica, njeni fanovi obasipali su je porukama podrške, no, Dion se nije oglašavala na mrežama, niti se mogla videti u javnosti, sve do nedavno kada je dozirala pojavljivanja.

Ona se nedavno i oglasila na mrežama i otkrila kakvo je njeno stanje sada. "Kao što mnogi od vas znaju, dijagnostikovan mi je sindrom ukočene osobe (SPS) u jesen 2022. Pokušaj da prevaziđem ovaj autoimuni poremećaj bio je jedno od najtežih iskustava u mom životu, ali ostajem odlučna da se jednog dana vratim na scenu i živim što normalnijim životom. Duboko sam zahvalna na ljubavi i podršci moje dece, porodice, tima i svih vas", rekla je tada muzička diva.

Selin Dion se oporavlja od retkog poremećaja.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Želim da pošaljem podršku svima širom sveta koji su pogođeni SPS-om. Želim da znaš da ti to možeš! Mi to možemo!", zaključila je, a sada je jasno da je više nego ikad rešena da se vrati na scenu i nastavi gde je stala pre godinu dana.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Selin Dion Instagram/celinedion

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!