Ovogodišnju dodelu Gremi nagrada definitivno je obeleležilo nekoliko skandala. Najpre je to bilo hapšenje repera Kiler Majka, potom besni govor Džej Zija zbog činjenice da uprkos nominacijama, njegova supruga Bijonse nikada nije osvojila Gremija za najbolji album, a kao poslednja kap u čaši bio je i potez Tejor Svift prema muzičkoj legendi Selin Dion.

Pevačica moćnog glasa koja se pre izvesnog vremena povukla iz javnosti kako bi se lečila od sindroma ukočene osobe za koju ne postoji lek, odnosno retke bolesti koja bukvalno pretvara ljude u žive statue, sinoć je napravila izuzetak i pojavila se na dodeli. 

U bledo ružičastoj maksi haljini i dugom kamel kaputu, Selin je izašla na binu, a okupljeni u publici pozdravili su je gromoglasnim aplauzom. 

"Kad kažem da sam srećna što sam ovde, zaista to mislim, iz dubine svog srca", rekla je dirnuta Selin Dion. "Oni koji su blagosloveni da mogu da budu na dodeli Gremija nikada ne smeju da uzmu zdravo za gotovo ljubav i putovanje koje muzika dovodi u živote i do ljudi širom sveta."

Selin se potom prisetila da su joj pre 27 godina, upravo na ovom mestu Dajana Ros i Sting uručili Gremi za album godine, a sada je ona bila tu da i sama dodeli ovo priznanje. Selin je izgovorila ime Tejlor Svift i njenog albuma "Midnights", na veliku radost publike, a onda je usledila situacija o kojoj ne prestaje da se polemiše.

Prema mišljenju ljudi, mlada kantautorka nije ukazala ni na koji način poštovanje kanadskoj superzvezdi.

Pročitajte još: NAJLEPŠU PEVAČICU DO SKORO SU ISMEVALI ZBOG 30+ KG VIŠKA I OPERACIJA A onda se pojavila na dodeli Gremija i svet je stao

"Je l' to Tejlor nije ni pogledala bolesnu divu koja je došla da joj uruči nagradu?", "Bože, jedva da je bacila pogled na nju", "Zna li ova devojka ko joj je dao nagradu?", "Selin je izgledala tako srećno što je tu", "Tejlor Svift je potpuno ignorisala Selin Dion kao da je neka manekenka koja dodaje trofeje"... neki su od komentara. Mnogi su se setili i trenutka kada je Adel dobila priznanje od Selin Dion i počela da joj se klanja.

"Tejlor mora da uči od Adel, Selin je legenda", jedan je od popularnih tvitova na mreži X.

Ipak, mnogima promiče da je Tejlor izgledala van sebe od sreće dok je sedela u publici u trenutku kada je ugledala Selin Dion...

... kasnije su se fotografisale zagrljene u bekstejdžu!

Situacija je pre takva da je Tejlor bila samo previše uzbuđena, no i pored svega toga, čini se da se bura nikako ne smiruje.

Bonus video:

Selin Dion Instagram/celinedion

Izvor: Glossy.rs/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!