Selin Dion jedna je od najboljih pevačica svih vremena, međutim, danas je teški zdravstveni problemi sprečavaju da nastupa. Zbog svega je morala da otkaže i turneju, a koliko je stanje ozbiljno bilo je jasno kada se na mrežama obratila fanovima i kroz suze saopštila da ne zna kada se vraća pevanju.

Pevačica koja danas puni 55, u muzici je bila celog života, a mnogi ne znaju da je davne 19888. odnela i pobedu na takmičenju za pesmu Evrovizije.

Selin dion ne može više da se bavi muzikom.
Instagram 

Tada dvadesetogodišnjakinja nastupala je sa pesmom "Ne partez pas sans moi", a uprkos tesnoj borbi, pobedila je zahvaljujući glasovima publike iz Portugala.

Međutim, kasnije te večeri usledilo je nešto zbog čega će Dablin pamtiti do kraja života. Ona je te večeri izgubila nevinost sa čovekom kog je mnogo volela.

"Bilo je to u Dablinu, tog nezaboravnog dana 30. aprila 1988. godine, večeri takmičenja na Evroviziji", rekla je Selin u intervjuu.

Potom je pojasnila kako je do tog intimnog čina i došlo.

"Vratio se sa mnom u moju sobu. Sedela sam na uzglavlju kreveta, stavivši noge ispod pokrivača. Bila sam srećna što sam bila sama sa čovekom koga sam volela. I imala sam veoma precizan plan", ispričala je svojevremeno.

U pitanju je bio njen budući suprug, muzički producent Rene Anželil, koji je od slavne pevačice bio stariji čak 26 godina.

Selin Dion izgubila je nevinost sa svojim budućim suprugom na Evroviziji.
Shutterstock 

Ona je jednom prilikom takođe priznala da se u njega zaljubila kada je imala svega 12 godina, a da mu je osećanja priznala pet godina kasnije.

Venčali su se kada je njoj bilo 20, ali je pre šest godina Anželil preminuo od raka grla.

Selin je to teško podnela, a u više navrata je isticala da je on bio ljubav njenog života i da nikada osim njega nije spavala ni sa jednim drugim muškarcem.

U braku su dobili troje dece - sinove po imenu Rene-Šarl, Edi i Nelson Anženil.

Selin dion je u braku dobila troje dece.
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pevačica je, inače, pre izvesnog vremena jako smršala, a prenosi se da ima parališuće jake bolove u nogama i, naročito, stopalima, ali dijagnoza još nije poznata.

Selin Dion nedavno je priznala da je jako smršala zbog problema u nogama.
printscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

Selin Dion Instagram/celinedion