Selin Dion i njen suprug Rene, koji je preminuo 14. januara 2016. u 74. godini života, zajedno imaju sina Rene - Čarlsa (21), i blizance Edija i Nelsona (11).

25. januara najstariji sin Selin Dion, Rene - Čarls proslavio je svoj 21. rođendan, a ona je to obeležila dirljivom porukom na Instagramu.

Nakon šest tretmana vantelesne oplodnje, Selin i njen suprug dobili su blizance Edija i Nelsona. Edi je dobio ime po Ediju Marnaju, francuskom tekstopiscu, a Nelson je dobio ime po Nelsonu Mandeli. Uprkos tome što imaju samo 11 godina, blizanci znaju i francuski i engleski jezik.

Na svom Instagram profilu Selin konstantno deli fotografije sa svojim sinovima, a vidi se kako dosta vremena provode zajedno te koliko su emotivno povezani, pogotovo nakon smrti njihovog oca i supruga Renea.

Selin i njen suprug u braku su dobili troje dece
Shutterstock 

Selin je svog supruga upoznala kada je imala 12, a 38 godina, Pevačica je insistirala da se  na ljubavnom planu ništa nije dogodilo dok je ona bila maloletna. Njih dvoje su "službeno" postali par kada je Selin navršila 19 godina. Rene je bio velika podrška Selin tokom njene karijere, a borbu s rakom grla nije uspeo pobediti.

Inače, u kratkom razmaku Selin je prvo izgubila supruga Renea, a zatim i brata. Loše vesti tu ne prestaju jer je zbog bolnog grčenja mišića, Selin ponovno primorana da odgodi američku turneju te će njen povratak na scenu trajati duže nego što se nadala.

Inače, priča se da Selin boluje od nekog vida poremećaja u ishrani, bulimije ili anoreksije, s obzirom da se njena kilaža prepolovila. Ona je to nekoliko puta demantovala i objavljivala kako je mršava jer se bavi baletom.

Što se tiče njenih sinova, Selin je napravila pravu pometnju izjavom da posle Reneove smrti njeni sinovi spavaju sa njom u bračnom krevetu, jer samo tako svi mogu da prebole veliki gubitak sa kojim se suočavaju.

 izvor: Stil