Glumica Aleksa Demi (32) vinula se u zvezde zahvaljujući populrnoj seriji "Euforija" čije se druga sezona trenutno emituje na HBO. Aleksa u seriji tumači jednu od glavnih uloga - devojku Medi Perez, a postala je prepoznatljiva po svom stilu šminkanja, kao i načinu odevanja koji je dominirao 90-ih godina prošlog veka.

Aleksa u seriji može da iznese bukvalno svaki makeup look, od obrva sa cirkonima do ajlajnera inspirisanim plamenom, a situacija nije mnogo drugačija ni u privatnom životu.

Zvezdu "Efuroije" isnpirišu 90-e, te je tako na crvenim tepisima često možemo videti sa makeup-om koji Medi nosi u seriji, a voli i provokativne komada poput "tanga detalja" koje su mnoge dame nosile 90-ih, a trend su priglilile i danas.

aleksa demi i u privatnom životu voli napadnu šminku
Shutterstock 

Aleksa ne krije da obožava šminku, a retki su oni koji su mogli da je vide u potpuno prirodnom izdanju. Glumica svoj privatni život vešto krije, pa su tako retke prilike kada je paparaci ulove u opuštenom izdanju.

aleksa demi snimljena prošle godine na plaži
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prošle godine paparaci su je snimili na plaži u Majamiju s dečkom Kristijanom Berišajom, a mnogi se složili da je Aleksa veoma lepa i bez šminke.

aleksa demi obožava modu 90-ih
Shutterstock 

I dok je njen ljubavni život u seriji veoma komplikovan, realna situacija je mnogo drugačija. Naime, Aleksa je od 2017. godine u vezi sa Kristijanom, američkim kantautorom. Njegovo umetničko ime je JMSN, a svoje mreže krosti kako bi promovisao muziku.

Kako Aleksa izgleda bez trunke šminke, i kako izgleda muškarac koji je osvojio njeno srce, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Zvezda Euforije na plaži s dečkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!