Modni odabiri likova iz omiljenih serija davno su postali bitni, a izbori kostimografa u stanju su da pokrenu veliku potražnju na internetu i pojedince učiniti modnim ikonama preko noći.

Upravo to se desilo s glumicom iz serije "Euforija".

Uz glumačku postavu koja čine poznata imena poput Džejkoba Elordija i Zendaje, svojim stilom veliku pažnu privukla je Leksi koju koju glumi glumica Mod Apatou.

Leksi u garderobi američkog brenda Batsheva
Youtube 

Naime, u prvoj epizodi na novogodišnjoj zabavi mogli smo da vidimo Leksi koja je odevena u komade s potpisom njujorškoga brenda Batsheva.

Samo 24 sata nakon emitovanja prve epizode, ovom brendu na modnom sajtu "Stylight" pretraga porasla za 300 odsto što dovoljno govori o uticaju "Euforija" na modne konzumente širom sveta.

Nakon emitovanja prve epizode druge sezone, prtraga za ovaj bredn porasta je za 300 odsto
Youtube 

Leksi nosi komade koji su napravljeni specijalno za seriju, koje je brend osmislio s kostimografkinjom "Euforije" Hajdi Bivens, a sastoji se od narandžaste bluze od šafrana s puf rukavima i dubokih pantalona boje fuksije. 

Ne treba zaboraviti i ostale akterke koje su svojim look-om privukle pažnju - Medi u prepoznatljivoj provokativnoj kombinaciji koja sjajni opisuje njen lik, kao i Kejsi u uskoj haljini koja ističe njene glavne adute, a više autfira iz pomenute serije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Stajlinzi iz popularne serije