Nakon Londona, Marvelov najnoviji filmski hit "Spider-Man: Put bez povratka" doživeo je svoju svečanu premijeru u Los Anđelesu, a najveću pažnju na crvenom tepihu privukla je nova ikona stila - Zendaja. Posle gole haljine, Zendaja donosi novi modni spektakl!

Zahvaljujući vanserijskim modnim izdanjima na svečanim dešavanjima, zvezda serije "Euforija" očekivano je stvorila visoka očekivanja u očima modne javnosti koju ni ovaj put nije razočarala.

Uz filmskog kolegu i partnera Toma Holanda, Zendaja je prošetala u izazovnoj haljini dubokoga i veoma dubog šlica, ali njena kombinacija nije izgledala vulgarno, naprotiv!

Zendaja je na premijeri filma Spiderman prisutne ostavila bez reči.
River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Haljina nijanse nude, prekrivena svetlucajućim crnim perlicama koje su stvorile print paukove mreže dovoljne su bile da Zendaja nikoga ne ostavi ravnodušnim, a kako je javnosti otkrio njen stilista, reč je o kreaciji koju je samo za nju kreirao dizajner Pijer Paolo Pikioli koji se nalazi na čelu italijanske modne kuće Valentino.

Pijer Paolo Pikioli koji se nalazi na čelu italijanske modne kuće Valentino dizajnirao je haljinu posebno za Zendaju
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Vrtoglavo visoke crne salonke s potpisom Christiana Louboutina i skupoceni nakit brenda Bulgari, čije je Zendaja zaštitno lice, pomogli su lepoj glumici da kompletira još jedno posebno izdanje na crvenom tepihu. Za potpuni modni šou pobrinula se detaljem crne maske na licu od mrežaste tkanine i čipke, koja je dočarala Spiderman masku.