Naime, Zendaja je prisustvovala premijeri nastavka filma "Space Jam" za koji zečici Loli pozajmljuje glas. Svojom odevnom kombinacijom još jednom je pokazala da je uvek spremna da iznenadi javnost i da je nikada ne ostavlja ravnodušnom.

Kako je na premijeri ovog filma istakla, Zendajina odevna kombinacija inspirisana je upravo njenom junakinjom, a reč je o neočekivanom šarenom stilu.

Glumica je ponela komplet sastavljen od jaknice i mini-suknje koji potpisuje brend Moschino i koji je izgledao izuzetno u ovoj glamuroznoj prilici, a fantastičan je jer ga lako možemo zamisliti i na ulici!

zendaja na premijeri filma space jam u sarenom kompletu
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Reč je o odevnoj kombinaciji kojom dominira žuta boja, ali je ukrašena brojnim drugim bojama u kolorblok stilu, a Zendaja ju je ponela s belim salonkama.

Glumica je odabrala da ponese i frizuru kakvu ima zečica Lola, visok rep i šiške na stranu, a u jednom momentu je svemu dodala zaštitnu masku plave boje s košarkaškom loptom koju je sašila njena majka.

Mlada glumica nikada nije gradila popularnost na skandalima, a već je sada muza brojnim poznatim dizajnerima koji se otimaju da je obuku.

Za još Zendajinih modnih izdanja zavirite u foto galeriju u nastavku:

Shutterstock Zendaja