Popularna pevačica Ledi Gaga najbolje je odevena ličnost prema magazinu "People". Naime, Gaga je u sredu predvodila na lestvici najbolje odevenih poznatih ličnosti, s obzirom na to da je i bez crvenih tepiha uvek servirala savšene i upečatljive stajlinge.

Iza nje se nalazi nova mlada nada Zendaja, ali i dobitnica Oskara Vajola Dejvis.

Ledi Gaga je prozvana ikonom, a svima nam je jasno zbog čega. Slobodno možemo reći da je pomerala granice, nosila ono što bi se malo ko usdio i postavljala nove trendove.

Nedostatak događaja i crvenih tepiha, pevačicu nije sprečio da svoj stil digne na visok nivo. U poslednje vreme mogli smo da je vidimo ui nešto elegantnijim izdanjia, pa tako danas Gaga važi za najbolje obučenu slavnu ličnost ove godine.

ledi gaga u elegantnoj haljini
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Časopis je pohvalio njen modni ukus, koji se kako kako kažu kretao od “skulpturalne pamučne haljine do crne haljine s korsetom od čipke”.

Svakako ne smemo da zanemarimo njenu kolekciju najviših štikli na svetu i retro sunčanih naočara koje su već dugo njen zaštitni znak.

ledi gaga na visokim stiklama
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pored Gage, na listi najbolje obučenih zvezda nalazi se i Zendaja, pevačica H.E.R., Vajola Dejvis, Lesli Odom Jr, Anja Tejlor-Džoj, Sintija Erivo, Redžina Hol, ali i još nekoliko poznatih imena, a o kome je reč, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Najbolje obučene zvezde