Oskarovka i pop-diva Ledi Gaga proteklog vikenda je zablistala u neobičnoj kombinaciji koju bi retko ko stavio na sebe u svakodnevnim prilikama.

Pevačicu su fotografi dočekali ispred koncertne dvorane u Njujorku, gde je bila na probama za koncert s Tonijem Benetom, a na sebi je imala drečavo ljubičasti pončo. Ispod njega, čini se, nije imala ništa, a u prvom planu su bile njene preplanule noge.

"Vratila se stara Gaga", "To smo čekali da vidimo", "Ovo je previše za mene", "Prezgodna je", "Izgeda kao očerupana ptica, ali samo ona može to da iznese", glasili su komentari fanova.

ledi gaga
Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Osim jedinstvenog ponča Gaga je na glavi imala lepršavi šešir, a lice je sakrila iza velikih sunčanih naočara. 35-godišnja diva inače je poznata po neobičnom odevnom stilu, a paparaci se uvek iznenade kada se pojavi u javnosti jer nikada ne znaju šta je sledeće spremila.

Ledi Gaga inače je poslednjih nekoliko meseci snimala film "House of Gucci", zbog kojeg je prepoznatljivu plavu kosu ofarbala u smeđe.

Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ledi Gaga kao "crna udovica Guči"

U filmu glumi ozloglašenu Patriciju Ređani, a s obzirom na reakcije koje je dobila nakon što je objavljen trejler filma, publiku očekuje još jedna njena poslastica.