Pop zvezdu Ledi Gagu retko možemo videti u putpuno prirodnom izdanju i bez šminke, ali ovaj put je rešila da obraduje svoje obožavaoce i na Intagramu objavila kratak video u kojem je pokazala da se sunča bez kupaćeg kostima.

Slavna pevačica je tom prilikom pokazala i svoje lice bez trunke šminke i raspuštenu kosu dok je uživala na letnjem suncu.

Ledi Gaga je na snimcima u toplesu, grudi je "krila" rukom, pa je pratiocima na Instagramu poručila: "Neka vaša srca sijaju kao sunce".

"Ti si zaista prirodna lepotica", "Kakve obrve", "Druga žena bez šminke", "Tetovaža mnogo bolje izgleda kad nemaš ništa na sebi", "Prelepa i bez silikona", neki su od komentara.

Podsetimo, Lejdi Gaga je nedavno prvi put otvoreno govorila o silovanju koje je proživela kao tinejdžerka, a za koje je prošle godine otkrila da se dogodilo.

"Proživela sam nešto što nikome ne bih poželela... Imala sam samo 19 godina kad je producent samo došao do mene i rekao mi da se skinem. Rekla sam mu "ne" i tada je počeo da preti. Rekao mi je da će mi uništiti karijeru",  započela je tada svoju priču Oskarovka.

ledi gaga
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Nedeljama mi nije bilo dobro. Povraćala sam, a osoba koja me silovala me samo izbacila na put i poslala roditeljima. Dugo sam se samopovređivala, shvatila da to što radim činim kako bih pokazala ljudima da sam me boli umesto da im kažem istinu", rekla je Lejdi Gaga tada u suzama.

Kristin Callahan / Everett / Profimedia, Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia Ledi Gaga