Ledi Gaga nije poznata kao neko ko je lak na suze. Da, bilo je i te kako trenutaka, pogotovo na koncertima, kada su je određeni momenti ganuli i rasplakali, ali uglavnom za nju važi da je, barem u javnosti, "čelična ledi".

Zato su i mnogi bili iznenađeni kada su se pojavile poslednje paparaco fotografije na kojima je čuvena pevačica i glumica u suzama. Gaga je poslednja dva meseca provela u Rimu snimajući film "The house of Gucci", u kom joj je pripala uloga "crne udovice" Patricije Ređani.

Sada su je fotografi uslikali na izlasku iz hotela u kom je odsela, više nego u emotivnom izdanju.

ledi gaga
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Gagu je na zlasku iz hotela sačekala velika vazu sa lalama, a okupljenim fotografima je pokazala "peace signs". Pre nego što će izaći pred fanove i uputiti se ka aerodromu, pevačica se zahvalila i radnicima hotela u kom je bila dva meseca. 


Ispred ulaza dočekali su je obožavatelji sa natpisima čime su želeli da se pozdrave sa slavnom pevačicom koja im je, pre ulaska u automobi, podelila cveće.

Naime, s obzirom da je snimanje filma završeno u subotu, što je Gaga obeležila i na svom Instagramu, pevačica je bila veoma emotivna na putu ka aerodromu.

Podsetimo, film "House of Gucci" reditelja Ridlija Skota, temelji na knjizi o ubistvu Mauricija Gučija, jednog od unuka legendarnog dizajnera, koje je 1995. godine naručila žrtvina bivša supruga.

U središtu eksplozivne radnje je Patricija Ređani, koja je odslužila 16 godina zatvora, a na velikom platnu odglumiće je pevačica Ledi Gaga.

ledi gaga
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Premijera filma trebalo bi da bude u novembru ove godine, a da li će joj i ovaj film doneti prestižne nagrade, kao što je to bio sa filmom "A star is born", zbog kog je zahvaljujući numeri "Shallow" sa Bredlijem Kuperom osvojila i Oskara, ostaje da vidimo.

Još neka izdanja sa snimanja filma pogledajte u galeriji ispod:

Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ledi Gaga kao "crna udovica Guči"