Ledi Gaga i Adam Drajver već nedeljama borave u Italiji gde snimaju novi film "House of Gucci", a fotografi verno prate svaki njihov korak. Popularna pevačica na setu se ovih dana pojavila u venčanici, a očito su snimali dan venčanja Patricije Ređani i Mauricija Gučija na ulicama Rima.

Svoju prepoznatljivu platinastu kosu Gaga je sakrila ispod smeđe perike, a veličanstvena venčanica naglasila je njenu pojavu. Komentari su se odmah počeli da se ređaju po internetu, a njeni obožavatelji ističu kako joj belo savršeno pristaje. Svi su joj poželeli jedno, a to je da je uskoro zaista vide u takvom izdanju.

Osim Ledi i Adama Drajvera, na setu je bio i Džared Leto koji glumi Paola Gučija. Lepotan je potpuno neprepoznatljiv na fotkama sa seta, a zbog uloge se potpuno transformirao.

džared leto
DIVI - MIRK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Paolo je inače bio potpredsednik i direktor imperije Gucci godinu dana pre nego što ga je njegov ujak Rodolfo Gucci sklonio iz poeodičnog posla 1978. zbog toga što je na silu hteo da sprovede modernizaciju.Preminuo je 1995. od hroničnog hepatitisa u 64 godini. 

Podsetimo, slavni glumci snimaju film koji prati život i ubistvo Mauricija Gučija. Nakon dve godine istrage policajci su shvatili da je ubistvo naručila njegova supruga Patricija Ređani, koja je zbog toga odslužila i kaznu od 18 godina zatvora.

Nezadovoljna isplatom od više od miliona dolara godišnje koju je dobijala nakon razvoda, Patricija je odlučila da okonča život svom bivšem. Novinari su je onda pitali i zbog čega sama nije ubila supruga. "Moj vid nije dobar, a nisam htela da promašim", rekla je. Nakon što se suđenje Patriciji završilo, Gučijeve radnje su celom Italijom u izlogu obesili srebrne policijske lisice.