Ona je poznata kao kraljica transformacija, a od momenta kada se pojavila na javnoj sceni, nebrojeno puta šokirala je svet svojim izdanjima.

Haljina od mesa, različite čudne maske i frizure, pojavljivanje u jajetu... samo su neki od njenih "iconic" momenata u karijeri.

Naravno, sada je više nego jasno da je reč o pevačici i glumici Ledi Gagi koja se nedavno vratila u Ameriku nakon višemesečnog snimanja filma o "crnoj udovici Guči" u Italiji.

Od kako se vratila, paparaci je prate u stopu, ali je zbog poslednjeg izdanja uspela da se umalo izvuče i pobegne budnom oku fotografa.

Odnosno, da joj nije prepoznatljive tetovaže na nozi, verovatno bi i uspela, jer teško da bi iko prepoznao slavnu pevačicu u ovom izdanju.

U šarenom hoodie duksu i kratkom šortsiću, skrivena iza maske i tamnih naočara, Gaga se zaputila u obližnji Starbaks po omiljenu kafu, a pevačicu niko nije prepoznao kako zbog odeće, tako i zbog tamne boje kose. Naime, na snimanju filma verovalo se da nosi periku, ali novim slikama dokazuje da je definitivno prešla u tabor brineta.

ledi gaga
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pevačica inače u poslednje vreme ne izlazi iz tie dye trenerki, a jedino "ekcentrično" na njoj, ako se tako uopšte i može reći su neobične frizure, odnosno "palmice" koje u poslednje vreme često nosi.

ledi gaga
DIGGZY/JP / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ovoga puta uz nju nije bio dečko, preduzetnik i informatički genije Majl Polanski (43), sa kojim inače provodi svaki slobodni trenutak i koji je s njom čak bio u Italiji dok je tamo snimala pomenuti film.

Njih dvoje u vezi su od kraja 2019. godine, a pevačica je za medije rekla kako je upravo on ljubav njenog života. Gaga iza sebe ima propalu veridbu sa glumcem Tejlorom Kinijem i sa agentom za talente Kristijanom Karinom.

U korist tvrdnjama da je svoju sreću našla uz Polanskog svedoče i brojni komentari izvora bliskih paru koji kažu da Gagu nikad nisu videli ovako srećnu.