Ledi Gaga oduševljava nas besprekornom elegancijom i savršenim modnim izdanjima!

35-ogodišnja glumica i pevačica uslikana je u Njujorku priliko izlaska iz legendarnog Plaza hotela.

Paparaci su je uslikali u nekoliko elegantnih izdanja, a posebno nas je oduševila belom Giambattista Valli haljinom preko koje je nosila Fendi krem kaput. Ovaj put, pevačica nije preterala s modnim dodacima, a frizuru je skupila u elegantnu punđu.

Dan ranije prošetala je u crno-providnoj haljini koju potpisuje Giuseppe di Morabito i iako je njome dosta otkrila, modni kritičari se slažu da nije prešla granicu ukusa.

ledi gaga u njujorku
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

A kad smo kod njenog imena i dobrog ukusa, to do sada i nije često moglo da se nađe u istoj rečenici. Od kako je stupila na scenu, Ledi Gaga se trudila da bude drugačija i šokantna.

Za hrabrost joj skidamo kapu, ali njene kreeacije, šminka i frizure uglavnom su bile vrlo bizarne. U poslednje vrijeme na službenim događanjima pevačica blista u pomno biranim kreacijama.

Kristin Callahan / Everett / Profimedia, Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia Ledi Gaga

Nadamo se da ćemo je u budućnosti češće viđati u damskim izdanjima koja joj odlično stoje, i da više nikada neće nositi haljine od mesa.

Ledi Gaga je za potrebe snimanja filma "Hose of Gucci" nosila elegantne haljine s obzirom na to da tumači lik Mauricije Guči, a očigledno da je uloga uticala na nju, te je promenila svoj stil.