Dugonajavljivana serija "The Me You Can’t See" koja se bavi problemima mentalnog zdravlja, konačno je startovala na Apple televiziji.

Svoju dušu prvi je ogolio princ Hari koji je progovorio o traumatičnom detinjstvu, ali i skandaloznom intervjuu Ledi Dajane u kom je otkrila sve tajne kraljevske porodice, a sada je to uradila i pevačica i glumica Ledi Gaga.

Multimedijalna umetnica smogla je snage da progovori detaljnije o silovanju koje je preživela kao tinejdžerka, a koje je spomenula prošle godine prvi put.

- Proživela sam nešto što nikome ne bih poželela... Imala sam samo 19 godina kad je producent samo došao do mene i rekao mi da se skinem. Rekla sam mu "ne" i tada je počeo da preti. Rekao mi je da će mi uništiti karijeru - započela je svoju priču Oskarovka, pa je istakla kako je "otupela" nakon napada i učinila sve da potisne traumu, ali i rešila neželjenu trudnoću koja se desila u tom strašnom činu.

ledi gaga
printscreen/youtube 

Pevačica je briznula u plač opisujući detalje, ali nije imenovala producenta. Upozorila je sve da je muzička industrija, kao i filmska, meta za seksualne predatore.

- Nedeljama mi nije bilo dobro. Povraćala sam, a osoba koja me silovala me samo izbacila na put i poslala roditeljima. Dugo sam se samopovređivala, shvatila da to što radim činim kako bih pokazala ljudima da sam me boli umesto da im kažem istinu - zaključila je Lejdi Gaga.

Kazala je kako tek danas može otvoreno da govori o svemu, a da se u to vreme instinktivno zatvorila u sebe. Doživela je, kako kaže, nervni slom i završila na psihijatriji. Put do oporavka bio je dug, a pop zvezda danas želi da ukaže na probleme u industriji, kako se oni više ne bi događali drugim devojkama i ženama.