Protekli period teško je pao popularnoj pevačici. Iako mnogi misle da je život holivudskih zvezda bajkovit, dođe trenutak kada i oni sami razuvere te iste ljude i „razbiju predrasude“.

Tako je nedavno Lejdi Gaga otkrila da je tokom poslednjih nekoliko meseci bila u depresiji, kao i da joj je rad na albumu „Chromatica“ pomogao da oblikuje stanje uma.

„Znala sam se buditi svaki dan prisećajući se da sam Lejdi Gaga, a onda bih postala depresivna… Sedela bih napolju, satima pušila cigaretu za cigaretom i plakala“, objašnjavala je Lejdi Gaga koja je odlučila da krene na psihoterapije.

„Na terapiji sam ljuštila sve slojeve luka. Kako dublje kopate, približavate se jezgru, a jezgro luka smrdi“, rekla je pevačica.

Ipak, sada je pronašla novi način da sebe pomeri sa puta depresije i učinila je ono što ne sme baš svako. Izgleda da visina nije neprijatelj Lejdi Gage, te je pevačica odlučila da isproba slobodno penjanje uz stenu.

Koliko je hrabra dokazuje i njena fotografija na Instagramu koja je za svega nekoliko sati priikupila skoro dva miliona lajkova.