Megan Markl i princ Hari, hiljadama su kilometara daleko od Velike Britanije, ali i dalje uspevaju da redovno dižu pritisak kraljici Elizabeti, ali i drugim članovima kraljevske porodice.
Ovoga puta povod je intervju, a kako se navodi u medijima, materijal je već snimljen i biće premijerno emitovan 7. marta na televizijskoj mreži CBS. Teme o kojima je američka glumica razgovarala sa čuvenom voditeljkom Oprom Vinfri, pre svega se odnose na život u kraljevskoj porodici, ali i na razloge zbog kojih su ona i Hari odrekli kraljevskih dužnosti...

Nakon što su Megan i Hari javnosti potvrdili da će njihov sin Arči ove godine postati stariji brat, u medije je stigla i najava velikog intervjua koji je par dao kraljici talk show programa - Opri Vinfri. Ekskluzivni intervju sa vojvotkinjom od Saseksa, osim gorenavedenih tema, ticaće se i njihovog braka, ali i humanitarnog rada i dece.
Palata nije izdala nikakvo saopštenje vezano za intervju princa Harija i njegove supruge, jer nakon što su se odrekli svojih dužnosti, nisu više dužni da kraljevskoj porodici polažu ikakve račune. Ipak, to ne znači da kraljevska porodica odobrava ovaj njihov potez, kako pišu britanski mediji. I kraljicai prinčevi Vilijam i Čarls su u strahu šta će sve Megan i Hari ispričati pred televizijskim kamerama i boje se kako bi njihova verzija priče o odlasku, mogla narušiti ugled porodice.

Princ Hari i Megan Markl
Shutterstock 


Najviše se zbog cele ove situacije uznemirio princ Vilijam jer se setio intervjua koji je njegova pokojna majka, princeza Dajana dala za BBC i u kom je otkrila aferu princa Čarlsa i Kamile Parker. To je bila prava medijska bomba, a bura oko tog intervjua mesecima se nije stišavala, pa Vilijam strahuje da će Megan i Hari pripremiti nešto slično.
Hari i Megan su poslednji put pred televizijske kamere stali u oktobru 2019. godine, kada je Hari otvoreno priznao da je u lošim odnosima s bratom Vilijamom i da već duže vreme odnosi nisu na istoj talasnoj dužini, ali je naglasio da su oni ipak braća i da će uvek to i ostati, kao i da će podržati jedan drugog, bez obzira na sve.
Kakvu će istinu ovaj par otkriti Opri Vinfri i kakvu će to štetu naneti kraljevskoj porodici saznaćemo uskoro.