Miodrag Guberinić, poreklom iz Srbije, već godinama živi i radi u Njujorku gde dizajnira svoje snove. Talenat i velika želja da uspe su ga dovele do značajnih saradnji sa mnogim svetski popularnim divama, među kojima je i Madona. 

Jedna od njegovih najnovijih kreacija jeste i bizarna futuristička haljina koju je Ledi Gaga nosila u okviru kampanje za „Dom Perignon“. Njegov fokus su pretežno kostimi koji mu dozvoljavaju slobodu.

"Sada se sve više bavim kostimom kao unikatnom skulpturom ili umetničkim nosivim delom. Imao sam nezaboravno iskustvo na Novom Zelandu u okviru takmičenja i konferencije “World of Wearable Arts”. Prikazao sam svoj kostim od insekata i kristala koji su vezeni na koži", istakao je Miodrag.

ledi gaga u reklami dom perinjon
Youtube 

Na saradnju sa Madonom je posebno ponosan, a kako kaže ona je veliki perfekcionista koji veoma ističe i ceni.

"Arijana Filips koja je Madonin kostimograf i stilista poslednjih 20 godina me je angažovala da razvijem i izvedem dizajn ideje sa njenih skica, prototipe oklopa, oglavlja i maske za Madonu i njene plesače za predstojeću turneju. Imao sam svoj tim sa kojim sam mogao sve da odradim u rekordom roku uz vrhunski kvalitet izrade.

Madona ima visok standard i pristup svim mogućim dizajnerima na planeti. Uz to, ona ocenjuje perfekcionizam u svakom smislu. Bilo je to jako značajno, veliko iskustvo za mene i odskočna daska za dalje poslove. A posebno mi je značilo to što sam pozvan da radim i njenu narednu turneju“,rekao je Miodrag. 

Nick Knight-Dom Perignon/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Ledi Gaga

Pogledajte u nastavku reklamu za Dom Perinjon sa Ledi Gagom u glavnoj ulozi: