Ledi Gaga poznata je po svom ekstravagantnom stilu oblačenja, a tako je bilo i ovaj put kada su je paparaci uslikali u Njujorku.

Pevačica je snimala emisiju, a za tu priliku je izašla iz studija u crnoj haljini, crnim kožnim čizmama koje imaju visoku platformu skoro 30 centimetara, dok je u ruci držala crnu tašnu.

Ceo izgled je upotpunila naočarima za sunce, a kosu je vezala u visoku punđu i imala je blagu šminku. Društvo joj je pravio telohranitelj, koji ju je pratio u stopu, dok je ona potpisivala autograme svojim obožavateljima.

"Kuku, šta je to obula?", "Nadam se da neće zglob izvrnuti", "Ja ne bih mogla ni metar da zakoračam u tome", "Neverovatno koliko se ova žena prolepšala, izgleda kao holivudska diva, ako zanemarimo ove čizme", glasili su komentari fanova.

ledi gaga u vrtoglavim stiklama
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

A kad smo kod njenog imena i dobrog ukusa, to do sada i nije često moglo da se nađe u istoj rečenici. Od kako je stupila na scenu, Ledi Gaga se trudila da bude drugačija i šokantna.

Za hrabrost joj skidamo kapu, ali njene kreacije, šminka i frizure uglavnom su bile vrlo bizarne. U poslednje vrijeme na službenim događanjima pevačica blista u pomno biranim kreacijama.

Kristin Callahan / Everett / Profimedia, Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia Ledi Gaga

Ledi Gaga je za potrebe snimanja filma "House of Gucci" nosila elegantne haljine s obzirom na to da tumači lik Mauricije Guči, a očigledno da je uloga uticala na nju, te je promenila svoj stil.

Ipak, reklo bi se da pevačica i dalje voli da stajlingu da svoj lični pečat kao što je bilo i ovaj put, sa vtoglavo visokim štiklama.