Dodela nagrada Ballon d'Or u Parizu, okupila je brojne slavne dame iz Holivuda, a u njihovim glamuroznim toaletama uživali su prisutni na crvenom tepihu.

Ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i popularna pevačica Zendaja, koja je crvenim tepihom zakoračala u društvu svog izabranika i glumca Toma Holanda.

Zendaja glamuroznom toaletom dokazala zašto je ikona stila.
Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ipak, najveću pažnju privukla je njena modna kombinacija, koju bi retko ko smeo da iznese. Zahvaljujući vanserijskim izdanjima na crvenom tepihu svečanih događanja, Zendaja važi za jednu od najbolje obučenih zvezdi.

Njen modni stil prepoznalo je i Američko udruženje modnih dizajnera (CFDA), koje joj je nedavno dodelilo titulu modne ikone u Njujorku.

Novo modno iznenađenje, 25-godišnja glumica priredila je nošenjem jedinstvene, crne haljine sa potpisom Roberta Kavalija.

Zbog nesvakidašnjeg detalja na leđima, svi su gledali u Zendaju.
Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Svu pažnju privukao je dramatični detalj na leđima, sastavljen od zlatnih detalja koji su imitirali kičmu, a njihovi završeci bili su u obliku glava zmija.

Frizura "lažnog boba" i popularni par zlatnih minđuša, Zendaji su pomogli da zaokruži još jedno efektno izdanje u aktuelnoj godini, a i ovo izdanje zvezda serije "Euforija" stvorila je sa svojim dugogodišnjim stilistom i bliskim prijateljem Loom Ročem.

Zendaja ponosno pokazala detalj na leđima u obliku zmija.
JB Autissier / Panoramic / Bestimage / Profimedia