Iako je svetska turneja Selin Dion, koja je prekinuta zbog pandemije korona virusa, trebalo da se nastavi u martu 2022. godine, izgleda da se to neće dogoditi. Pevačica je putem svog Tviter naloga objavila da su svi nastupi, zakazani od novembra do marta sledeće godine, otkazani zbog zdravstvene situacije koja joj se pogoršala.

Naime, pevačica pati od jakih mišićnih grčeva, zbog kojih nije u stanju da obavlja probe.- Toliko se loše osećam što sam izneverila partnere i publiku. Srce mi se kida, tim i ja smo toliko radili na novom šou programu, punih osam meseci i mnogo me je rastužilo to što ne mogu da ga prikažem u novembru - saopštila je Selin u obaveštenju koje je podelila na engleskom i francuskom jeziku.

selin dion
Shutterstock 

Grčevi se mogu javiti u raznim mišićima, a najčešći su u onim koje tetive vezuju za kosti. Tu mogu biti uzrokovani umorom, dehidratacijom i poremećajem elektrolita u organizmu.

Osim toga, strani mediji navode da je Selin pod stalnim nadzorom lekara, a obožavatelji ne prestaju da upućuju podršku slavnoj pevačici.