Glumac Džoan Hil l trenutno uživa na Havajima s devojkom Sarom Brejdi gde su ih snimili paparaci.

Hil se na odmoru malo opustio, pa ga na najnovijim fotografijama nije baš lako prepoznati jer ima raščupanu platinasto plavu kosu i neurednu bradu, a nemamo često priliku videti i njegove mnogobrojne tetovaže.

Međutim, čini se da zapušteno izdanje glumca ne smeta njegovoj prezgodnoj devojci, koja je inače surferka, jer na plaži nije prestala da ga dodiruje.

Glumac se sa devojkom prvi put u javnosti pojavio na premijeri filma "Don't Look Up", koji je je nominovan za Oskara u nekoliko kategorija, uključujući i onu najvažniju - za najbolji film.

Džona snimljen na plaži na Havaijima
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Džona u filmu glumi sina američke predsednice, koju glumi Meril Strip, a glavne uloge imaju Leonardo Dikaprio i Dženifer Lorens.

Inače, Hil je od početka karijere privlačio pažnju svojim fizičkim izgledom i često je zbog uloga gubio i dobijao kilograme.

Džonu zbog novog imidža mnogi nisu prepoznali
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tokom onih dana kada je bio najteži, glumac je imao PREKO 115 kilograma. Kada su ga pitali o transformaciji i mršavljenju, priznao je da mu je dosta pomogao kolega Čening Tejtum.

Džona na odmoru uživa s devojkom
Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Ugojio sam se zbog filma i podhitno sam hteo da uđem u formu. Pozvao sam Tejtuma i rekao mu: "Hej, ako budem jeo manje i ako treniram, hoću li biti u boljoj formi?". Odgovorio mi je: "Da, glupane, naravno da hoćeš, to je najlakša stvar na svetu"– rekao je Džona koji je smršao preko 50 kilograma, a kako je izgledala njegova transformacija, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

FAST / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Glumac zarad uloga spreman je na razne transformacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!