Gotovo da ne postoji osoba koja nije gledala seriju "Dva i po muškarca". Čuvena trojka nas je zasmejavala do suza, a glumci su se u međuvremenu dosta promenili. Među njima svakako  i Džon Krajer koji je tumačio lik Alana Harpera.

Nakon što su svet prošle godine obišle paparaco fotografije dečaka Džejka iz hit serije "Dva i po muškarca", danas 28-godišnjeg Angusa T. Džounsa, koji je viđen sa dugom bradom, kako bosonog šeta ulicama Los Anđelesa, mnogi fanovi pomenute serije su se sigurno zapitali gde je i šta danas radi njegov "otac".

Glumac Džon Krajer (56), koji je tumačio ulogu Alana Harpera, Džejkovog oca, ni na vrhuncu popularnosti nije se previše eksponirao u javnosti.

Džon se ni na vrhuncu svoje slave nije eksponirao
Youtube 

Odrastao je u pozorištu,s obzirom na to da su mu roditelji bili glumci na Brodveju. Kako je sam u jednom od intervjua otkrio, od malena je "želeo da bude deo tog magičnog glumačkog sveta".

Prvu zapaženiju ulogu na filmu ostvario je 1986. u tinejdžerskoj romantičnoj komediji "Lepotica u ružičastom", a onda su usledili filmovi "Supermen 4" i "Usijane glave". Pažnju javnosti je skrenuo na sebe igrajući jednu od glavnih uloga u popularnom sitkomu "Dva i po muškarca", te nema sumnje da će mu upravo ova uloga obeležiti karijeru.

Uloga u seriji Dva i po muškarca obeležila je njegovu karijeru
Youtube 

Prva epizoda serije "Dva i po muškarca" emitovana je u septembru 2003, a poslednja u februaru 2015. godine. Još tokom snimanja, strani mediji su pisali da je Krajer počeo da gubi kosu, zbog čega su morali sprejem da mu prskaju teme kako bi pokrili nedostatak. U međuvremenu je i oćelavio.

Međutim, iako je u "Dva i po muškarca" glumio lika koji nema sreće u ljubavi, u stvarnom životu je srećno oženjen novinarkom Lisom Džojner, sa kojom ima usvojenu ćerku. To mu je drugi brak, a pre nje bio je oženjen Sarom Triger, sa kojom je dobio sina.

Za razliku od Alana koji je u seriji nesrećan u ljubavi, Džon uživa u braku s novinarkom
Youtube 

Nakon kraja serije "Dva i po muškarca“ Krajer je napisao memoare (pun naziv "So That Happened by Jon Cryer") o svim stvarima koje su mu se dogodile tokom tridesetogodišnje glumačke karijere.

"Čarli nikada nije bio buntovni predvodnik, gerilac koji se borio protiv uspostavljenog poretka. Bio je samo momak koji je gledao da dobije sve što je ikada želeo. Čak je jednom prilikom nekom poslao poruku sadržine: 'Mislim da su pogrešnom tipu dali previše novca'", zapisao je u memoarima o svom kolegi Čarliju Šinu.

Nedavno je viđen na snimanju serije Supergirl
Youtube 

U julu prošle godine, Džon Krajer je viđen na snimanju poslednje sezone serije "Supergirl", u kojoj glumi biznismena Leksa Lutora.

S obzirom na sadašnji izgled i veliki glumački talenat koji poseduje, nema sumnje da mu je uloga Lutora baš "legla".

Džon je u međuvremenu oćelavio
Youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!