Možda niste gledali seriju "Okrug Oranž", ali sugurno ste čuli za glumicu MIšu Barton. Lepoj plavuši desilo se ono što se dogodilo i mnogim mladim holivudskim licima koja su prerano našla pod svetlima reflektora.

Miša Barton danas proslavlja 36. rođendan, slavu je stekla ulogom u kultnoj seriji koja ju je lansirala u sam vrh Holivuda.

Iako se i pre nje pojavljivala u serijama "Notting Hill" i "The Sixth Sense", jedna od najpopularnijih glumica tog vremena postala je upravo kao Marisa Kuper.

2003. godine startovalo je emitovanje gore pomenute serije, a onda je nakon tri sezone reditelj odlučio da izbaciti njen lik, a upravo njegov potez ju je izbacio i iz sveta u kojem se do tada nalazila. Mnogi su se pitali gde je i šta se dogodilo prelepoj glumici, a ona je nedavno u intervjuu za E! News objasnila kako se osećala tada.

Miša Barton slavu je stekla ulogom u seriji Okrug Oranž
Shutterstock 

"Uvek mi je bilo neprijatno da govorim o onome što se događalo iza kulisa... Ali, sada živimo u vremenu gde otvoreno možemo da priznamo sve s čime se susrećemo i ono kako nas neko tretira", rekla je.

Naime, glumica je otkrila da je o ubijanju njenog lika počelo da se govori kada je Rejčel Bilson postala stalna glumica u seriji, ali i da se susretala s nezgodnim situacijama na snimanjima.

"Bilo je neke vrste maltretiranja od strane muškaraca na setu, ali znate, obožavala sam seriju i morala sam da podignem svoje zidove i pronađem način borbe s time kao i sa slavom koja mi se odjednom desila", iskrena je bila Miša.

Nakon popularne serije, nijedan projekt u kojem se pojavila nije bio dovoljno dobar, a ubrzo se našla u vrtlogu droge i alkohola, što je dodatno uticalo da njena karijera krene nizbrdo.

Poroci su ostavili trag na licu nekada veoma slatke plavuše
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi je pamte po skandalu iz 2007. godine kada je uhapšena nakon što je policija kod nje pronašla marihuanu i količinu alkohola u krvi veću od dozvoljene. Godinama nakon toga pokušavala je da nađe način da se izbori s zavisnošću, a onda je 2017. godine završila na psihijatrijskom lečenju.

Naime, tada su je komšije uočili kako odučena samo u košulju, Miša visi na dvorišnoj ogradi i urla da joj je majka veštica, a spominjala je i smak sveta.

Susedi su pozvali policiju zbog mogućeg predoziranja, a Miša je dobrovoljno odlučila da ode u bolnicu. Glumica je hospitalizirana i ranije tačnije 2011. godine, a lekari su pokušali da ustanove da li pati od mentalnog poremećaja zbog kojeg se samopovređuje.

Kao što je bilo i za očekivati, njena dugogodišnja zavisnot o alkoholu i te kako je ostavila traga, a jednom je završila i u bolnici jer je alkohol mešala s tabletama.

Miša danas izgleda znantno drugačije, a na Instagramu je preati preko 400.000 ljuaid
Instagram 

Danas glumica ima 36 godine, na Instagramu je prati skoro preko 400 hiljada ljudi, a mnogi ne bi rekli da je reč o nekadašnjoj zvezdi.

Inače, Miša je na počecima snimanja popularne serije imala samo 17 godina, a čini se da se nije baš najbolje snašla kao i brojne njene poznate Dizni koleginice koje je prerana slava odvela na pogrešan put.

aparaci su Mišu snimili 14. januara u Santa Monici kada je odlazila na večeru s prijateljima
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Paparaci je i dalje prate u stopu, a poslednji put su je snimili sredinom januara kada je s prijateljima odlazila na večeru u Snata Monici. Koliko se Miša promenila od početka svoje karijere pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock, Osvaldo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Koliko se promenila zvezde hit serije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana