Kontroverzna hrvatska manekenka Nina Morić iza sebe ima buran i turbulentan život! Godine 1996. manekenka zauzela je treće mesto na izboru lepote 'Elite model look' u Francuskoj, a to joj je ujedno bila i odskočna daska u karijeri.

Tri godine nakon pojavila se u spotu planetarno popularnog pevača Rikija Martina za pesmu 'Livin La Vida Loca'.

Zanimljivo je to da je pevač tada rekao da je upravo Nina 'san svakog muškarca'. A kako i ne bi bila kada je tada važila za jednu od najepših žena.

Nažalost, ispod jepog lica krila se tužna prošlost, a otvoreno je svojevremeno pričala i o teškom detinjstvu. Ipak, sreća joj se nasmejala barem kada je reč o karijeri, pa je nakon dolaska u Milano dobila brojne poslovne ponude - od modnih revija pa sve do voditeljskih angažmana.

Naravno, godinama unazad mediji nisu samo pisali o njenoj manekenskoj karijeri već i burnom ljubavnom životu, ali i lošim estetskih zahvatima. Najpoznatija ljubavna veza bila je svakako ona s Fabriciom Koronom s kojim ima sina Karlosa.

Nina Morić se tokom godina podrvrgla nizu operacija a od njene prirodne lepote nije ostalo ništa
Instagram 

Pevačica i kontroverzni papparaco su se i nakon razvoda nekoliko puta mirili i ponovo rastajali, a činilo se da je konačan kraj došao 2009. godine kada je Fabricio prvo prevario, a zatim i ostavio Ninu zbog argentinske manekenke Belen Rodrigiez, s kojom je romansu navodno započeo još 2007. godine.

Fabricio je često na ružan način komentarisao svoju bivšu suprugu, nazivao je lošom majkom, zavisnicom o drogama i slično, a isto se tako se prema njoj ponašala i njegova porodica.

Bila je tu i mučna bitka za starateljstvo nad sinom, a manekenka jedno vreme nije mogla ni da viđa svog sina, osim u strogo kontrolisanim uslovima.

Nina je pre par godina u intervjuu za italijanski magazin, pričala je šta ju je navelo da promeni svoj lični opis.

- Moj bivši muž nabio mi je brojne komplekse zbog fizičkog izgleda, zato sam se toliko puta podvrgla operacijama, rekla je tada Nina Morić.

Nina je jednom prilikom otkrila da se zbog bivšeg muža dobila komplekse te se podvrgla nizu operacija
Montingelli Massimiliano/ Trovati Stefano / SGP / Profimedia 

Od njene stare lepote gotovo da nije ništa ostalo, a zbog svog izgleda, manekenka je često predmet podsmevanja na društvenim mrežama.

Zbog izobličenog izgleda porede je sa Majklom Džeksonom i crtanim likom "Mrtva mlada".

Danas je manekenka navodno u srećnoj vezi s estetskim hirurgom Karlom Galatom. Iako službene potvrde još uvek nema, oboje na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije. 

Pored operacija, Nina je tokom poslednjih nekoliko godina razvila ljubav i prema tetovažama, te je tako njeno telo danas ukrašeno brojnim slikama.

Nina je pored estetske hirurgije razvilja ljubav i prema tetovažama te je njeno telo danas ukrašeno brojnim slikama
Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako se Nina menjala tokom godina pogledajte u galeriji u natavku teksta:

Instagram Menakenka je tokom godina imala niz operacija kojima je uništila svoju prirodnu lepotu

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!