Nina Morić (45) podelila je na svom Instagramu fotografije španskog estetskog hirurga dr. Karla Galate (36) na kojoj poziraju zajedno u Italiji u prirodi, a na jednoj je fotografiji doktor ljubi u kosu, čime je podstakla nagađanja da je reč o njenom novom dečku.

Zagrebačka manekenka s milanskom adresom i estetski hirurg imali bi mnogo zajedničkih tema, tvrde njeni obožavaoci. Nina je unazad desetak godina postala prepoznatljiva po estetskim zahvatima koje je radila, a koji pak nisu naiši na odobravanje njenih fanovima.

Brojni modni agenti predviđali su joj sjajnu modnu karijeru koju je upropastila preteranim estetskim zahvatima. I sama je svojevremeno priznala da je od previše injekcija hijaluronske kiseline izgledala “nateklo kao bundeva”.

Instagram Nina Morić novi dečko

"Imaće puno tema za razgovor", "Taman joj je dobro došlo", "Sad neće morati da plaća zahvate", "Dve muve jednim udarcem", samo su neki od komentara na račun njihove navodne veze.

- Stavljala sam u lice hijaluronsku kiselinu od koje sam se nadula i izgledala kao bundeva. Nisam znala da sam alergična na tu kiselinu. Tad sam sebi bila lepa, to je kao bulimija ili anoreksija. Što sam bila okruglija u licu, to sam si bila lepša.

Ipak, na kraju sam našla odličnog doktora koji mi je izvadio to iz lica i sad to više ne radim. To mi je bila najveća greška - rekla nam je manekenka u jednom od intervjua.

nina moric
Instagram 

Nina se pre 14 godina razvela od italijanskog kralja paparaca Fabricija Korone (47), s kojim ima sina Karlosa (19).

Razvod je usledio nakon njegove prevare s manekenkom Belen Rodrigez. Ipak, ni danas njihov odnos nije “čist”. Nedavno su Nina, Fabricio i Karlos pozirali za naslovnicu italijanskog magazina, a do pre nekoliko meseci bivši supružnici ratovali su na društvenim mrežama.

nina moric danas
Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Da li je estetski hirurg Karlo Galato Ninina nova ljubav ili samo opet uspešno provocira maštu svojih obožavalaca, pokazaće vreme.

Više fotografija Nine Morić kako je izgledala nekad, a kako izgleda danas pogledajte u galeiji u nastavku teksta:

Shutterstock, Instagram Nina Morić lepotu je uništila plastičnim operacijama.