Njoj se dogodilo što i mnogim mladim holivudskim licima koja su prerano našla pod svetlima reflektora.

Miša Barton bila je primer prave tinejdž zvezde koju je uloga u kultnoj seriji "The O.C." lansirala u sam vrh Holivuda.

Iako se i pre nje pojavljivala u serijama "Notting Hill" i "The Sixth Sense", jedna od najpopularnijih glumica onog vremena postala je upravo kao Marisa Kuper.

2003. godine je krenulo emitovanje serije, a onda je nakon tri sezone reditelj odlučio da izbaciti njen lik, a upravo ju je taj potez izbacio i uz sveta u kojem se do tada nalazila. Mnogi su se pitali gde je i što se dogodilo prelepoj glumici.

Miša Barton nekada je važila za jednu od najlepših glumica.
Shutterstock 

A onda je nedavno u intervjuu za E! News objasnila šta se dogodilo.

"Uvek mi je bilo neprijatno da govorim o onome što se događalo iza kulisa... Ali, sada živimo u vremenu gde otvoreno možemo da priznamo sve s čime se susrećemo i ono kako nas neko tretira", rekla je.

Miša Barton je jedno vreme bila zavisnik od alkohola.
Osvaldo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, glumica je otkrila da je o ubijanju njenog lika počelo da se govori kada je Rejčel Bilson postala stalna glumica u seriji, ali i da se susretala s nezgodnim situacijama na snimanjima.

"Bilo je neke vrste maltretiranja od strane muškaraca na setu, ali znate, obožavala sam seriju i morala sam da podignem svoje zidove i pronađem način borbe s time kao i sa slavom koja mi se odjednom desila", uskrena je bila Miša.

Nakon popularne serije, nijedan projekt u kojem se pojavila nije bio dovoljno dobar. Ubrzo se našla u vrtlogu droge i alkohola, što je dodatno uticalo da njena karijera krene nizbrdo.

Miša Barton već duže vreme se skriva od javnosti.
Youtube 

Naime, 2007. godine je uhapšena kada je policija kod nje pronašla marihuanu i količinu alkohola u krvi veću od dozvoljene. Godinama nakon toga pokušavala je da nađem način da se izbori s zavisnošću, a onda je 2017. godine završila na psihijatrijskom lečenju.

Naime, tada su je komšije uočili kako, odučena samo u košulju, visi na dvorišnoj ogradi i urla da joj je majka veštica, a spominjala je i smak sveta.

Susedi su pozvali policiju zbog mogućeg predoziranja, a Miša je dobrovoljno odlučila da ode u bolnicu. Glumica je hospitalizirana i ranije tačnije 2011. godine, a lekari su pokušali da ustanove da li pati od mentalnog poremećaja zbog kojeg se samopovređuje.

Kao što je bilo i za očekivati, njena dugogodišnja zavisnot o alkoholu i te kako je ostavila traga, a jednom je završila i u bolnici jer ga je mešala s tabletama.

Miša Barton bila je na psihijatrisjkom lečenju.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Danas glumica ima 34 godine, na Instagramu je prati skoro 500 hiljada ljudi, a mnogi ne bi rekli da je reč o nekadašnjoj zvezdi.

Inače, Miša je na počecima snimanja popularne serije imala samo 17 godina, a čini se da se nije baš najbolje snašla kao i brojne njene poznate Dizni koleginice koje je prerana slava odvela na pogrešan put.

Paparaci je i dalje prate u stopu, a koliko se promenila kroz vreme i kako je nekada izgledala, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Miša Barton se fizički mnogo promenila od početka karijere.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!