Njena transformacija bila je mesecima tema svetskih tabloida. Mediji su pratili svaki njen napredak u procesu mršavljenja, a glumica Rebel Vilson postigla je željeni cilj.

Osim Adel, koja je takođe svoju figuru dovela do savršenstva, transformaciju Rebel Vilson možemo svrstati u one najdrastičnije.

Najveća motivcija bila joj je borba za potomstvo o čemu je više put pričala, a iako ju je istina slomila, nikada nije prestala da se bori.

Rebel Vilson smršala je 35 kilograma.
printscreen/instagram/rebelwilson 

Vilson je u decembru 2019. godine priznala kako se od svoje 20. godine bori sa sindromom policističnih jajnika, što često doprinosi gojenju i poteškoćama sa začećem. Zbog tog sindroma razmišljala je i da zamrzne svoja kvalitetna jajašca.

Od prepoznatljive bucke, Rebel je uspela da postane žena koja ponosno pozira u kupaćem kostimu radi potrebe reklame za turizam Fidžija.

Zapanjujuće nove fotografije ove kampanje obišle su svet, a glumičin osmeh je dovoljan dokaz koliko je ponosna na sebe.

Momenat dok izlazi iz mora u dubokom jarko narandžastom kupaćem kostimu, koji pokazuje njene vitke noge, mnogi su okarakterisali kao "trenutak Bond devojke".

- Najbolje sam se provela na snimanju ove kampanje. Zaista nema ničeg poput belog peska i bistre vode Fidžija. Zaista oduzima dah.

Najviše volim Fidži zbog njegovih ljudi. Svi vas dočekuju sa osmehom, a toplina i gostoprimstvo koje sam dobila je nešto što ću uvek pamtiti. Fidži je zaista otvoren za sreću - rekla je glumica.

Inače, slavna 40-godišnjakinja pridržavala se plana ishrane i detoksikacije koji joj je napravio prestižni wellness centar u Austriji. Jedan od osnivača klinike Harald Štosijer posebno je popularizovao 14-dnevni program ishrane poznat kao Mair Method Diet koji pomaže da se osećate zdravije, mlađe i da očistite creva.

Program podrazumeva režim povremenog posta, ali i propisani detoks, kao i uzimanje određenih suplemenata i vitamina.

Rebel je otkrila da je morala da smrša kako bi mogla da postane majka.

- Uvredilo me je kad su mi rekli da moram da smršam - rekla je Vilsonova i dodala da su joj njihovi komentari bili motivacija da izgubi kilograme.

Rebel Vilson je smršala 35 kilograma zbog želje da postane majka.
Instagram 

- Na samom početku nisam to radila zbog sebe već sam mislila na to dete i njegov kvalitet života. To razmišljanje me je i pokrenulo.

Kako je Rebel nekada izgledala, pogledajte u galeriji u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

printscreen/instagram, printscreeen/instagram Rebel Vilson je u roku od godinu dana skinula preko 35 kilograma