Glumica Rebel Vilson je bukvalno druga žena od kako je smršala, a čini nam se da nema nameru da stane s mršavljenjem.

Nakon što je tokom prethodnih nekoliko meseci skinula preko 30 kilograma specijalnim režimom ishrane, glumica je uslikana za vikend uslikana tokom šopinga u Los Anđelesu.

Tom prilikom Rebel je pokazala nikad vitkiju figuru u crnim pantalonama i majici u istoj nijasni, preko koje je ponela žuti džemper sa crnim detaljima.

Rebel nikada nije bila mršavija, a upravo to dokazuju nove paparaco fotografije. Nema sumnje da se sav njen trud isplatio, jer je glumica svoje telo dovela u top-top izdanje.

Glumica je 2020. proglasila "godinom zdravlja", a zacrtala je sebi da brojka na vagi sa 110 kilograma spadne na 75 kg u čemu je uspela! Fanovi joj svakodnevno na račun izgleda upućuju niz komplimenata i reči podrške.

"Svaka čast, trud se isplatio", "Da li je moguće da si ovako mršava", "Sve si tanja i tanja", "Ženo, istopila si se", "Izgledaš predivno!", "Kakva mačka", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod njenih objava na Instagramu.

rebel vilson danas
Instagram 

"Sećam se ovog perioda kada sam bila najnezdravija - imala sam višak kilograma i previše uživala u nezdravoj hrani. Koristila sam hranu da ugušim emocije. Moj otac je tada preminuo od srčanog udara i to je bilo tužno vreme. Nisam imala visoko mišljenje o sebi i nisam cenila sebe. Zanimljivo je da se i dalje smejem i da sam pokušavala da budem aktivna, uprkos tome što me je to toliko bolelo", napisala je Rebel.

Glumica je silno želela da postane majka i zato se podvgla drastičnoj promeni životnih navika. Nažalost, uprkos trudu, otkrila je da ne može da zatrudni.

rebel vilson u sopingu
P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Dobila sam loše vesti danas i nisam imala s kime da ih podelim, napisala je i dodala da razume sve žene koje se bore s plodnošću.

- Ne mogu da vam opišem koliko mi je značilo da pročitam sve vaše poruke i priče, osećam se mnogo bolje,  dodala je kratku zahvalnicu u objavi.

Vilson je u decembru 2019. godine priznala kako se od svoje 20. godine bori sa sindromom policističkih jajnika, što često doprinosi gojenju i poteškoćama sa začećem.

- To je vrsta hormonskog disbalansa, a kod mene se manifestovala kroz rapidno gojenje, rekla je u intervjuu za "E!News". Rebel je izjavila kako se dobro oseća bez obzira na kilažu, ali da je odlučila da smrša zbog zdravlja, a ne samo zbog izgleda.

Holivudska glumica je često u intervjuima spominjala režim pod kojim je bila, a rekla je kako se navikla na svoj novi stil života. Svako jutra vežba, pazi na ishranu i brine se o svom telu.

Trener Džono Kastano zaslužan je za njenu neverovatnu transformaciju, a otkrio je i tajnu njene dijete. Kaže kako je Rebel od vežbanja uspela da napravi zabavu, a razlog zbog kog je postigla svoj godišnji cilj je zapravo - smeh.

rebel vilson nekada
Mr Photoman / Splash / Profimedia 

"Za sada se ništa nije vratilo, što je sjajno, nikad u životu to nisam uspela", rekla je Rebel nedavno o mršavljenju. Ona je otkrila i četiri ključna faktora koji su joj pomogli da konačno oslabi.

"Dovoljno sna, šetnja, pravilna ishrana i ispijanje vode, to je ključ", rekla je glumica.

Kako je Rebel smršala?

Slavna 40-godišnjakinja pridržavala se plana ishrane i detoksikacije koji joj je napravio prestižni wellness centar u Austriji. Jedan od osnivača klinike Harald Štosijer posebno je popularizovao 14-dnevni program ishrane poznat kao Mair Method Diet koji pomaže da se osećate zdravije, mlađe i da očistite creva.

Program podrazumeva režim povremenog posta, ali i propisani detoks, kao i uzimanje određenih suplemenata i vitamina.

rebel vilson danas
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Niz propisanih pravila:

- zabranjeno je konzumiranje grickalica, alkohola, šećera, kafe i napitaka koje sadrže kofein
- doručak je obavezan, a večera se preskače
- zabranjeno je jesti posle 16 sati
- smanjen je unos mleka i glutena
- hrana mora da se temeljno žvaće - svaki zalogaj bar 40 puta
- dok se jede preporuka je ne koristiti telefon, ne gledati televiziju, ne čitati niti razgovarati.

printscreen/instagram, printscreeen/instagram Rebel Vilson je u roku od godinu dana skinula preko 35 kilograma