Sigurno ste odgledali makar jednu komediju u kojoj se on pojavio. Slavnog glumca Džonu Hil pamtimo kao simpatičnog bucka iz raznih filmova, iako je u poslednje vreme ostvario uloge u "ozbiljnijim" ostvarenjima.

Ipak, izgleda da su ga takvi angažmani motivisali da drastično smrša. Naime, Džona je napravio potpunu transformaciju svog izgleda, pa je nakon izgubljenih 60 kilograma, odlučio i da poradi na imidžu, zbog čega ga danas ni fanovi ne prepoznaju.

Džonu Hil niko ne prepoznaje zbog transformacije koju je postigao.
Shutterstock 

Džona se pozabavio i svojim imidžom, pa je "nabacio" tetovaže, kosu ofarbao u plavo, a svojim stajlinzima počeo je poprilično da iznenađuje javnost.

Uz novi fizički izgled došlo je i do promene modnog stila. Navikli smo da ga viđamo u jednostavnim odevnim kombinacijama, a uglavnom su to bile jednostavne farmerice i košulje, dok u poslednje vreme bira nešto smelije komade.

Džona Hil je potpuno promenio svoj imidž.
FAST / Backgrid USA / Profimedia 

Na premijeri filma "Don't look" sve je šokirao! Obukao je pastelno plavo odelo i neobične papuče, zbog čega su svi gledali u njega.

Nekada je voleo jednostavnu garderobu, a danas iznenađuje svojim stajlinzima.
Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Takođe, zapaženo je i njegovo pojavljivanje u jednoj emisiji gde je došao obučen u cvetnu košulju, uske farmerke i crne čizme.

Tokom onih dana kada je bio najteži, glumac je imao oko 115 kila.

Kada su ga pitali o transformaciji i mršavljenju, priznao je da mu je dosta pomogao kolega Čening Tejtum.

- Ugojio sam se zbog filma i podhitno sam hteo da uđem u formu. Pozvao sam Tejtuma i rekao mu: "Hej, ako budem jeo manje i ako treniram, hoću li biti u boljoj formi?". Odgovorio mi je: "Da, glupane, naravno da hoćeš, to je najlakša stvar na svetu" – rekao je Džona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!