Gotičarka, koja je na Instagramu poznata kao Vampryn, pokazala je kako inače izgleda, što je šokiralo sve one koji je prate. Zapravo se zove Erin, a tretman transformacije dobila je zahvaljujući web seriji "Transformed".

Ona se u toj epizodi potpuno transformisala, od frizure preko šminke do stila oblačenja. Tako je dobila priliku da vidi kako bi izgledala da je model na Instagramu.

Objasnila kako joj svako jutro treba dva, do dva i po sata da se sredi. Kad je stavila plavu periku i sredula se poput modela na Instagramu, nije joj se svidelo to što vidi pa se vratila starom izgledu.

Gotičari koji je prate su odahnuli, ali i njen dečko. Poručio joj je da se što pre presvuče jer je nije mogao gledati u novom izdanju. I njena sestra se šokirala takođe. Mislila je da to nije ista osoba.

- Izgledam kao odrasla žena, ne sviđa mi se. Uopšte mi se ne sviđa - rekla je Erin. Na društvenim mrežama mnogi su se složili da Erin izgleda veoma lepo sa plavom kosom, te da ne bi bilo loše možda da promeni stil. Kako stvari stoje, čini nam se da ih neće posluštati. Bar ne za sada.

Erin
Youtube 

 U nastavku možete pogledati njenu transformaciju: