Tifani Amber Tisen imala je samo 15 godina kada je dobila ulogu Keli Kapovski u kultnoj seriji "Zvono kao spas". Upravo ova ulofa joj je donela slavu i vinula u sam vrh Holivuda.

Tifani je ulogu dobila nakon što je pobedila na izboru za Mis Junior Amerike, a usledilo je još uloga u velikim ostvarenjima - glumila je u čuvenoj seriji "Beverly Hillsu 90210", ali i u filmovima i serijama kao što su "White Collar", "Alexa & Katie", "Northpole", "Pandemic" i mnogi drugi...

Nakon što se završilo emitovanje serije "Zvono kao spas" isplivali su skandali vezani za nju. Naime, kako su pisali strani mediji, Tifani je bila u vezi sa kolegom iz serije, Mariom Lopezom, a veza se raspala kada je saznala da je vara sa jednom od koleginica.

Producent ove serije izjavio je da je Tifani prvo bila i vezi sa Markom-Polom Goselarom, a tek onda započela u vezu sa Mariom.

Tifani je sa samo 15 godina dobila prvu ulogu koja ju je vinula u zvezde
Shutterstock 

"Uhvatila ga je u garderobi sa sporednom glumicom. Nosila je njegovu kožnu jaknu koju je potom u besu pocepala i bacila na njega", izjavio je producent.

Tifani snimljena u šetnji s ćerkom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Tifani danas ima 48 godina, a od 2005. godine je u braku sa Brejdijem Smitom, sa kojim je 2010. godine dobila ćerku Harper Ren, a 2015. godine dečaka Holda Fišera.

Paparaci su je nedavno snimili tokom šetnje s ćerkom, a koliko se promenila tokom godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!