Američki glumac Tejlor Lautner postao je svetska senzacija nakon što se zajedno s Kristen Stjuart i Robertom Patinsonom pojavio u "Sumrak sagi" 2008. godine. Poznati glumac danas proslavlja 29. rođendan, a u danima najveće slave punio je naslovnice kao najveća filmska zvezda.

U to vreme obožavatelji su veoma brzo formirali dva tima - tim Edvard i tim Džejkob prema njihovim likovima vampira i vukodlaka i Bele koja se uvek nalazila između njih i čiju su ljubav obojica želeli.

Nakon što je Lautner odglumio Džejoba i doživeo vrhunac svoje karijere, nije se pojavljivao u popularnim filmovima, a i u onima kojima jeste, nisu rezultirali uspehom. Vrlo je moguće da je to razlog zbog kojeg se jedno vreme povukao u privatnost gde je uživao u malo mirnijem životu.

Tejlor Lautner snimljen s devojkom
NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zgodni glumac je od 2018. je u vezi s Tej Dom s kojom često deli fotografije na svom Instagramu. Prošle godine paparaci su ga snimili na plaži s devojkom kada su mnogi primetili da se Tejlor zapustio i nabacio koji kilogram.

Međutim, slike koje su nastala na snimanju njegovog novog filma "Home team" pokazuju nam da se Tejlor u međuvremenu doveo u red.

Tejlor Lautner vratio je stari izgled
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dok je glumio čuvenog vukodlaka Džejkoba, glumac je bio zgodan, u prvom planu je bilo njegovo isklesano telo, a čini se da je rešio da povrati staru formu.

Tejlor Lautner slavu je stekao ulogom Džejkoba u filmu Sumrak
Youtube 

Holivudski glumac je inače 2020. godine prodao je dom u Kaliforniji i kupio vilu na Agoura Hilsu, u izolovanom delu, sat vremena od središta Los Anđelesa. Na novi dom potrošio je 3,8 miliona dolara, a čini se da mu miran život prija.

Tejlor Lautner jedno vreme je nabacio nekoliko kilograma viška
Lensman / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače Tejlor je 2009. godine šokirao ceo svet kada je u jednom intervjuu izjavio da planira da ostane u celibatu do prve bračne noći. On je tada rekao da je on katolik, i da jednostavno čeka pravu devojku.

Kako se Tejlor menjao tokom prethodnih godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Lensman / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Youtube Mladi glumac nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!