Glumac Tejlor Lautner postao je svetska senzacija nakon što se zajedno s Kristen Stjuart i Robertom Patinsonom pojavio u "Sumrak sagi" 2008. godine.

Nekoliko su godina punili naslovnice kao najveće filmske zvezde, a obožavatelji su veoma brzo formirali dva tima - tim Edvard i tim Džejkob prema njihovim likovima vampira i vukodlaka i Bele koja se uvek nalazila između njih i čiju su ljubav obojica želeli.

Nakon što je Lautner odglumio Džejoba i doživeo vrhunac svoje karijere, nije se pojavljivao u popularnim filmovima, a i u onima kojima jeste, nisu rezultirali uspehom. Vrlo je moguće da je to razlog zbog kojeg se povukao u privatnost gde uživa u malo mirnijem životu.

Od 2018. je u vezi s Tej Dom s kojom često deli fotografije na svom Instagramu.

Nedavno su ih paparaci uslikali kako uživaju u sunčanom danu, a odmah su mnogi primetili da se glumac malo zapustio.

Nabacio je nekoliko kilograma, pa tako više nije u onoj formi u kojoj smo ga svi upamtili. Dok je glumio Džejkoba, glumac je bio zgodan, u prvom planu je bilo njegovo isklesano telo, međutim, danas je situacija nešto drugačija.

Tejlor Lautner
Lensman / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Holivudski glumac, prošle godine je prodao je dom u Kaliforniji i kupio vilu na Agoura Hilsu, u izolovanom delu, sat vremena od središta Los Anđelesa. Na novi dom potrošio je 3,8 miliona dolara, a čini se da mu miran život prija, i da ne planira da se skoro vrati pod svetla reflektora.

Tejlor Lautner
Youtube 

 Više njegovih fotografija, kako je izgledao nekada, a kako danas, pogledajte u galeriji:

Youtube, Instagram Nekad i sad