Selin Dion koja zaluženo nosi titulu jedne od najboljih pevačica svih vremena, proslavila je svoj 54. rođendan. Međutim, nju već duže vreme nije moguće videti u javnosti, pa čak i na mrežama tek tu i tamo okači po neku objavu, iako zapravo mnogi misle da to radi njen tim, jer su u pitanju stari snimci.

Njena verna publika zabrinuta je već neko vreme, jer je poslednji put viđena u oktobru 2021. godine, a iako su čak i strani mediji pokušali da stupe u kontakt sa njom, nije im to polazilo za rukom.

Selin je u oktobru na svom Tviter nalogu otkrila da ima problem sa zdravljem, te da već neko vreme pati od jakih mišićnih grčeva, zbog kojih nije u stanju da obavlja probe.

Selin Dion objavila je da neće imati nastupe do daljnjeg.
Shutterstock 

- Toliko se loše osećam što sam izneverila partnere i publiku. Srce mi se kida, tim i ja smo toliko radili na novom šou programu, punih osam meseci i mnogo me je rastužilo to što ne mogu da ga prikažem u novembru - saopštila je Selin u obaveštenju koje je podelila na engleskom i francuskom jeziku.

Nastupi koje je zakazala do marta ove godine otkazani su, a šuška se da stanje slavne pevačice nije ništa bolje. Ona je prošle godine i drastično izgubila na kilaži, a njen ispijen izgled dodatno je zabrinuo njene obožavaoce.

Na sve to, ona je manjak kilograma pravdala time što se vratila na balet (?!?), a onda i da mnogo radi.

Selin dion je mršavost pravdala povratkom na balet.
Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Za sve ovo vreme, pratioci su ispod njenih objava ostavljali komentare da bi voleli da čuju neku vest o pevačici, međutim, do sada im molbe nisu bile uslišene.

Inače, Selin je svoj prvi ugovor o snimanju potpisala još sa 12 godina, a tada je upoznala i svog budućeg supruga Renea Anđelija. Tokom karijere osvojila je nebrojeno nagrada za svoje umeće. Sa samo 16 godina nastupala je pred Papom, a čak joj je i Univerzitet Laval dao joj je počasni doktorat iz muzike 2009. godine.

Pevačica je najmlađa od 14 braće i sestara, a kako je kasnije otkrila, bila je neželjeno dete.

- Kada je moja majka saznala da je trudna sa mnom, nisam bila deo njenih planova jer je već odgajala trinaestoro dece. Moje rođenje bilo je neželjeno i neočekivano. Uvek sam je jako volela i da sam znala da me nije htela, ne bih sebi dozvolila da se rodim - napisala je Selin u svojoj biografiji.

Mada u početku neželjena, Selin je u porodici bila prava miljenica, a svoju mnogobrojnu braću i sestre uvek je uveseljavala pesmom. Živeli su u teškom siromaštvu, a vršnjaci su joj se rugali zbog krivih zuba i isturenih očnjaka. Upravo je Rene taj koji je uložio u njeno školovanje kada je muzika u pitanju, a Selin je samo tri meseca starija od njegovog sina.

Selin dion upoznala je Renea kada je imala samo 12 godina.
Shutterstock 

Međutim, njihova bliskost smetala je Reneovoj prvoj supruzi koja mu je prigovarala zbog toga. Ipak, njihov odnos ostao je strogo profesionalan sve do Reneovog razvoda, nakon koga je pevačica osetila slobodu da mu se približi.

Nakon pobede na Evroviziji kada je imala smo 18 godina, prvi put se predala čarima 28 godina starijem producentu, a kasnije se i udala za njega i rodila mu decu. Ipak, u početku su svoju vezu krili od medija.

Nakon što je 1991. godine osvojila svog prvog Oskara za muziku iz crtaća Lepotica i zver, odlučili su da javnosti priznaju istinu. Rene je 1992. godine doživeo srčani udar, pa je Selin progovorila o prirodi njihovog odnosa. Dve godine kasnije odlučili su da se venčaju, a ceremonija se prenosila se uživo. Međutim, 1999. godine Rene je oboleo od karcinoma grla, a pevačica je tada rekla:

- Čovek mog života bio je ozbiljno bolestan. Zajedno smo proživeli to teško razdoblje i postali smo još jači i zaljubljeniji. Shvatila sam da je čak i u najtežim trenucima moguće iskusiti veliku sreću. Zbog te bolesti naučila sam mnogo o sebi, o muškarcu koga volim, o ljubavi, čak i o životu. Shvatila sam da mu trebam - ispričala je muzička diva koja je zbog suprugove bolesti odlučila da se njegova sperma zamrzne za neka bolja vremena.

Selin Dion otkrio je njen suprug Rene.
Shutterstock 

Nakon što je Reneu bilo bolje, 2000. godine odlučili da obnove zavete u Las Vegasu, a malo nakon toga saznali su da je veštačka oplodnja uspela, te da čekaju dečaka kom su kasnije dali ime Rene Čarls.

Tri godine kasnije i nakon šest neuspelih vantelesnih oplodnji, Rene je objavio kako je njegova supruga u četrnaestoj nedelji trudnoće i da očekuju blizance. U subotu, 23. oktobra 2010. godine, u bolnici St. Mary's Medical Centar u Vest Palm Biču na Floridi, Selin je carskim rezom na svet donela zdrave dečake koje je nazvala Edi i Nelson.

Nakon svega, Selin je porodicu stavila na prvo mesto, a u jednom trenutku se čak pričalo i da joj je brak pred raspadom jer ju je muž navodno varao sa glumicom srpskog porekla Stanom Katić. Međutim, to se ispostavilo kao neistina. Nažalost, Reneu se 2015. godine vratio kancer, zbog čega je godinu dana kasnije preminuo. Pevačica je vesti saznala malo pred nastup.

Nakon toga, njen glavni cilj je bio da bude jaka za svoje dečake, i kako kaže, nije dozvolila da posmatraju na smrt kao na nešto neprirodno.

selin dion stoički je podnela smrt supruga
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!