Od kako je Stiven Boldvin pozvao na svom storiju pratioce da se "mole za Džastina i njegovu ćerku Hejli" kako bi rešili probleme, ne prestaje da se bruji o krizi u braku slavnog para. 

Od tog trenutka, Hejli se na sve moguće načine trudi da ućutka glasine, ali joj do sada to nije toliko polazilo za rukom. Zapravo, čini se da svaki put kada se situacija malo umiri, iznikne novi problem, gori od prethodnog.

Tako je u prošlosti u nekoliko navrata umalo bila "cancel-ovana" nakon što je uhvaćena da kopira Selenu Gomez, te da laže o njenoj vezi sa Džastinom, koja je i krenula tako što im se umešala u odnos.

Hejli Biber je često bila na meti kritika.
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kao rezultat svega usledila je hospitalizacija Gomezove, koja je raskid teško podnela, a tokisčna veza dovela ju je do niza psiholoških problema.

Nije pomoglo ni to što je, kako se činilo, Hejli u više navrata javno prozivala Selenu, zbog čega joj je javnost okrenula leđa, a priznanje njenog oca o problemima u odnosu, samo je dolilo ulje na vatru.

Selena je teško podnela raskid sa Džastinom.
Shutterstock 

Sada je Hejli još jednom pokušala da ućutka glasine, tako što je pozirala upravo sa Džastinovom majkom povodom njenog rođendana. "Srećan rođendan mojoj prelepoj svekrvi. Imati još jednu neverovatnu Majku je sve što bi iko mogao da poželi", pisalo je na storiju uz zajedničku fotografiju. 

Hejli sa Džastinovom majkom.
instagram/haileybieber 

Ipak, iako se čini da je Pati vremenom zavolela Hejli, čini se da njeno srce i dalje naginje ka Seleni. Ili barem tako fanovi misle. 

Sve je započela sama Pati, kada je drama Hejli Biber - Kajli Džener - Selena Gomez bila u punom jeku. Ona je tada napisala na X-u: "Mržnja je ružna. Ne budite ružni". Pratioci su brže-bolje poručili Hejli da "sluša svoju svekrvu".

Pati je u jednom trenutku lajkovala, a potom odlajkovala tvit u kojem je Selena rekla da napušta društvene mreže zbog celokupne situacije.

Podrška Seleni ne čudi ako se uzmu u obzir ranije izjave Džastinove majke. "Volim Selenu. Ona je draga. I ono što vidite je ono što dobijete. Ona je stvarno stvarno sjajna", rekla je Pati svojevremeno i priznala da su ona i majka Gomezove imale čak i zajedničke večere sa parom. 

U trenutku kada se njihova veza raspala, Džastin je počeo da se ponaša problematično, sa čim se Pati nije slagala, te majka i sin gotovo da nisu razgovarali dve godine. Ipak, uspeli su da reše konflikte, naročito nakon što je Džastin potražio pomoć

Pročitajte još: SVI GLEDALI U PROPALO LICE "FRAJERA": Bivšu je oterao u ludnicu, pa sad glumi ljubav sa drugom koju je 'udarao vratima'

Doduše, kola su slomila na Hejli, koja je tek kasnije i sama priznala da je njen i Džastinov odnos bio na staklenim nogama, te da su bili i pred razvodom.

Džastin Biber sa majkom Pati nije razgovarao neko vreme.
Instagram 

Mnogi su smatrali da je Hejli dobila šta je tražila, a mnogi su poručivali i da se skloni od njega s obzirom na to kako ju je tretirao, za šta postoje mnogobrojni video dokazi. Zbog toga je i dobila nadimak "najtužnije žene Holivuda".

Takođe, i dan-danas se smatra da Džastinova majka i dalje "naginje" ka bivšoj snaji, uprkos tome što je pevač već dugo sa Hejli, a da li će se situacija promeniti, i da li uopšte u svim tim pričama i ima istine, ostaje jedino da nagađamo. 

GPFM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Hejli i Džastin Biber

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Selena Gomez pokazala stomak TikTok/selenagomez

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!