U poslednje vreme Hejli Biber stari baš i ne idu od ruke.

Kao da nije dovoljno što trpi poniženja od strane fanova od samog početka veze sa Džastinom, već ju je i slavni muž nebrojeno puta postavio u situaciju zbog koje je bila glavna tema medija.

Vikao je na nju u javnosti, čak je i udarao vratima automobila, ignorisao njene poljupce ili joj čak govorio da ga ne grli... Zbog toga Hejli prati nadimak "najtužnijeg lica Holivuda", a da priče nisu bez osnova svedoči i to što čak i na svečanim dešavanjima, gde iako je zablistala u fantastičnim kreacijama, nije ostavljala utisak nekog ko je srećan životom kakav vodi.

I sama manekenka potvrdila je pre par meseci da je imala problema sa Džastinom, a priča je otišla toliko daleko da je čak želela i da se razvede, ali ju je njena majka "naterala" da ipak ostane u braku.

Hejli Biber u poslednje vreme ne izgleda srećno pored Džastina.
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Pored problema u braku, Hejli su kritikovali i zbog ponašanja nakon tragedije u njenoj porodici kada je Alek Boldvin ubio snimateljku Halinu Hačins, a ona nastavila da se provodi kao da se ništa nije desilo. Na meti kritika našla se i nedavno kada je nakon zabave koju je organizovala sa Džastinom došlo do pucnjave, a ona je, po obrobanom receptu, nastavila sa dnevnim obavezama kao da se ništa loše ne dešava.

DRAMA NAKON NASTUPA DŽASTINA BIBERA: Upucano troje ljudi Twitter/CyclistAnons

Hejli je sada ponovo uslikana smrknutog lica, na ivici suza i to nakon posete suprugu Džastinu Biberu koji je trenutno u bolnici zbog korona virusa. Zbog bolesti je morao da odloži svoj nastup u Las Vegasu.

Hejli Biber ponovo je uslikana smrknutog lica.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Zbog pozitivnih rezultata COVID-a unutar "Justice Tour", nažalost, moraćemo da odložimo nedeljni nastup u Las Vegasu. Džastin je naravno silno razočaran, ali zdravlje i sigurnost njegove ekipe i obožavalaca uvek su mu na prvom mestu. Turneja u San Dijegu bila je ogroman uspeh, a Džastin je uzbuđen što će ovaj spektakularni šou dovesti svojim obožavaocima u Las Vegasu što je pre moguće - stoji u saopštenju.

Džastin je doduše imao blage simptome, ali nije poznato kakvo mu je trenutno stanje. Hejli su fotografisali u njenom Tesla Model X automobilu, a manekenkin izraz lica je kao i u poslednje vreme - tužan.

Hejli Biber konstantno je tužna u javnosti.
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čak je i njena najbolja prijateljica Kendal Džener izjavila nedavno da nije sigurna da će se Hejlin i Džastinov brak održati, iako se silno trude. Da li će mladi par ipak pronaći svoju mirnu luku ili će uslediti razvod ostaje da vidimo, a u galeriji ispod pogledajte kako je Hejli izgledala u poslednje vreme.

GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Zbog izraza lica Hejli Biber zovu "najtužnijim licem Holivuda"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!