Njihov brak je proteklih meseci pod budnim oko javnosti, a pažnja se obraća na svaki njihov potez u javnosti. Šuškanja da nešto nije u redu u njihovom odnosu počeo je snimkom koji je kružio internetom na kom Džastin Biber urla na suprugu Hejli pred mnoštvom ljudi.

Da im odnos u bračnim vodama nije najsjaniji videlo se i na ELLE 2021 Women in Hollywood događaju koji je održan je u novom Academy muzeju u Los Anđelesu.

Svojom lepotom posebno se istakla i mlada manekenka Hejli Biber. Nosila je crno-belu Miu Miu haljinu inspirisanu starim Holivudom, a pozirajući pred paparacima se skoro nijednom nije nasmejala, a obzirom da je nedavno bila na ivici suza ovo je sve začudilo.

hejli biber u crno beloj kombinaciji
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mnogi misle da je razlog tome nezadovoljstvo brakom sa muzičarem Džastinom Biberom s kojim je nakon događaja otišla na večeru u jedan restoran, gde se po njenom licu videlo da je neraspoložena i ljuta:

ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, GPFM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Hejli Biber ponovo tužna u društu Džastina Bibera

Uprkos sumnjama javnosti, oni tvrde da su zaljubljeni više nego ikad, kao i da je njihova veza 'med i mleko'.

Ipak, nedavno je ponovo njihova veza dovedena u pitanje kada je manekenka izjavila "da je jako želela da postane majka, ali joj se sada ne žuri", kao i da bi prekinula trudnoću ako bi u bliskoj budućnosti zatrudnela.

Ipak, Biber tvrdi drugačije u novom dokumentarcu o njegovom životu. Naime, rekao je Hejli da je ove godine spreman da poradi na bebi, kao i da je sve baš kako treba za dobijanje novog člana porodice.

dzastin biber i hejli biber
pritnscreen/instagram 

"Već ove godine?", iznenađeno ga je upitala Hejli, na šta joj je Džastin rekao da sve zavisi od nje, ali da želi što pre da se ostvari u ulozi oca. Nakon toga usledio je tužan izraz lica manekenke i njeno: "Videćemo", zbog čega su obožavatelji komentarisali spornu situaciju.

Bilo kako bilo, nimalo ne čudi što ceo svet njihov brak gleda sa sumnjom i što misli da neće još tako dugo potrajati.